Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tuning Show Istanbul - 2011

  • Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi
S

swotr

Guest
Arkadaşlar 21-24 Nisan tarihlerinde, CNR fuar merkezi Yeşilköy, İstanbul'da Oto Hi-fi, Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları fuarı var, ajandanıza not düşün :)

-----------

img_index1.jpg


GERÇEK SÜRÜCÜLER İÇİN RÜYA OTOMOBİLLER
Geçtiğimiz yıl altıncı kez düzenlenen ve 4 gün içerisinde 21.486 ziyaretçiyi Tuning sektörü ile biraraya getiren Tuning Show İstanbul, Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı 21-24 Nisan 2011 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını tüm “Tuner”lara açıyor.

Otomobil tutkunlarının gözde buluşma noktası Tuning Show İstanbul 2011'de sergilenecek olan yüksek performanslı modifiye arabaların popülerliği her geçen gün artıyor. Motor, fren, şasi gibi sistemleri güçlendirilerek performansı artırılmış “modifiye” arabalar artık başlı başına bir segment. Her geçen gün yeni modifiye sistemlerinin keşfedilmesiyle, Tuning artık pek çok kişi için bir tutku haline geldi. Tuning meraklıları, arabalarını yalnızca bir ulaşım aracı olarak değil, bir yaşam tarzı olarak görüyor.


LİSANS-DİSTRİBÜTÖRLÜK FIRSATLARI
Tuning Show İstanbul 2011, 12 bin m2 kapalı alanda 100 katılımcı firmayı 40 bin ziyaretçi ile buluşturmayı hedefliyor. Modifiye yapılarak değişen araçların görücüye çıktığı fuar, ürün gruplarının tanıtılması ve lisans-distribütör anlaşmalarının yapılması için iyi bir fırsat olarak görülüyor.

Tuning Show İstanbul 2011 ile yerli ve yabancı yepyeni kurumsal alıcılar, büyüyen aksesuar sektörüyle tanışacak. Fuar, servis sağlayan markaları alıcılarla buluşturarak yeni pazarlar yaratacak. Komşu ülkelerden alıcıları, büyüme trendindeki imalatçı ve ihracatçı firmalarla buluşturacak.

img_index2.jpg


CANLI TUNING GÖSTERİSİ
Sektörün Türkiye'de yapılan tek fuarı olması açısından büyük önem taşıyan fuarda katılımcılar ve ziyaretçiler canlı araç modifiyesine de tanık olacaklar. Modifiye yapılacak araç, fuar öncesinde yapılacak başvurular arasından ilk gün kura ile belirlenecek. Modifikasyona fuarın ilk günü başlanacak ve araç fuarın son günü sahibine teslim edilecek.

7. Oto Hi-Fi , Oto Modifiye, Lastik, Jant ve Aksesuarları Fuarı’ nın ziyaretçi profilini tuning firmalarının Anadolu bayileri, yeni imalatçı arayan ihracatçılar, yeni ihracatçı arayan imalatçılar, Tuner’lar ve araç sahipleri oluşturuyor. Hava filtreleri, egzos, eksantrik mili, helezon yaylar, amörtisörler, fren diskleri ve balataları, jant, lastik, turbo kitleri, havalandırma ızgaraları, akü, play station ve oto müzik sistemleri ise fuarın ürün grupları arasında yer alıyor.

link
 
Orada olmak lazım bakalım ne gibi yenilikler var.

xx
 
ben 3 sene güzellik yarışmasına katılmıştım güzel oluyor artık güzellik yarışması olmuyor iyikide olmuyor çok karmaşa ve tanıdıkları oluyor çünki neyse bu sene bende kız arkadaşımla gelmeyi düşünüyorum
 
Geri
Üst Alt