Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tsi motor icin shell mi opet mi? Siz hangi firmayı tercih ediyorsunuz?

Samet Balcik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
22 Eyl 2012
Mesajlar
1,464
Arkadaşlar shell v power nitro + benzini çok övüyorlar ama ben hep opetten 95 oktan benZin alıyorum.. Sizce shelli övdükleri kadar var mı? Motor daha sessiz calısyormus, daha fazla km gidiyormus ve motoru temizliyormus.. Vs vs... Bunlarla ilgili bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi?


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
ben bikaç kez kullandım nitro+ 'ı, 1.4 85 HP atmosferik benim motorum, az da olsa farkediyor performansı. Senin araçta daha da hissedilir, bir kez alıp dene farkedersin muhtemelen.
 
Yıllardır opet kullanıcısıyım daha iyisi olmadığını düşünüyorum fakat denemek istiyorum:) depo bitince deneyeceğim.. O zaman deneyimlerimi paylaşacağım..


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
Ben BP'den dolduruyorum 95 oktan kurşunsuz benzini. özel bir sebebi yok bu doğuş kampanyası malum yüzde 3 az bi puan değil.

ilk doldurduğumda petrol ofisinden 50 liralık, sonrasında ise 330 liralık bp'den doldurdum. performans olarak memnunum.

araç 1.2 TSI 110 HP.

golf sahibi bir arkadaşım ise sürekli olarak shell'den dolduruyor onun aracı ise 1.4 TSI Golf.
 
Bp eskisehirde bi tane var dediğin gibi %3 az değil tabi ki


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
Ben o konuda şanslıyım bahçeşehir'de iki hadımköy ve esenyurtta birer tane olmak üzere etrafımda 4 tane bp var. ama tabi 1 tane olan 2 tane olan şehirlerde illa oradan alıcam diye o puanı yakmaya değer mi tamamen kişisel bi tercih.
 
Aynen öyle bnm ewimden en yakın bp git gel 16-17 km indirimide o yolda harcarız zaten:)


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
hiç gerek yok o zaman yolda denk gelirse kullanmak daha mantıklı bp'yi gidilen güzergah üzerinde yoksa değmez aksine insanı boşa yorar o mesafe 3-5 lira için git gel :)
 
Ewet bakalım denk gelirse alırız :)


2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
 
bende opet kullanıcısıydım fakat shellden almaya başladım ve km olarak baya fark etti ayrıca çekişide etkılıyor. 4 yıldır shellden başka yerden almıyorum. shellden alıyorum derken her shell ıyı anlamında demıyorum pompadan bıle fark edıyor. sheelın kendı yerınden alırsanız sıkıntı yok ama taşeronlardan alırsanız herturlu üç kağıt var.
 
Geri
Üst Alt