Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TSI makyajlı kasaya Xenon

matu

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Eyl 2009
Mesajlar
311
selam,

Kısalara xenon taktırmak istiyorum fakat bir problem varmış sanırsam takılamıyormuş nedendir acaba? beni aydınlatacak birisi varmı? teşekkürler
 
Önceden sitemizde çok tartışıldı/konuşuldu..

Aratırsanız arama kısmından bulabilirsiniz. Nedeni motor beyni ECU nun bunu kaldırmaması ve yanması. Yapmayın büyük masraf açar..
 
direksiyon açısına bağlı olarak yanan sis farı özelliği bildiğim kadarıyla bunun ana sebebi..
bi zaman sonra ECU'yı kitliyo..
 
benim anlamadığım kısalara takılıncada mı sorun çıkartıyor..
 
evet..
sis farlı İbiza'larda da durum aynı..
 
biri şu çocuga laf anlatsın Kavi den bir usta şimdiye kadar hiçbir makyajlı kasa leona xenon takmadan yada takılmadıgı için geri dönen olmadıgından sorun cıkmaz demiş benide dinlemiyor siz izah edin:)
 
Ergün benden sana bir tavsiye Kavi ye pek girip çıkma....

dediğim gibi arabanın boyasını incelettir 15 gün geçmeden
 
Ergün benden sana bir tavsiye Kavi ye pek girip çıkma....

dediğim gibi arabanın boyasını incelettir 15 gün geçmeden

abi ben de Kavi'den aldım ama gitmeden arabayı görmeden tel.'le..TR'de siyah TSI sadece orda vardı aldığım dönemde..sonra tırla İstanbul'a geldi araç..eski aracımı da oraya gönderdim..Kavi'den çıkan araçlarda hep bi sorun mu çıkıyo. ??
 
Geri
Üst Alt