Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TSI Eksoz

Ethem

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2009
Mesajlar
84
Yaş
37
TSI ' ımda 51 lik orjinal ortaborusu var . ve sonsusturucu var üstünde bunun yerine 61 lik yaptırmak istiyorum sizce olumlu olmsuz ne olur ? veya sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ? ses ne olur şu anda gayet tok bir sesi var perfonmans biraz canlılık için fikirleriniz arkadaşlar .
 
61'lik düz boru ile Turbo daha yüksek basınç basar. Bunu yazılımla desteklediğiniz zaman, standart egzoza nazaran 5hp - 10hp civarı daha fazla güç alırsınız.
Sesinden ise şikayetçi olacağınızı sanmam :)
 
yazılım araçta mevcut :) son susturucusu iyi değil otto 5-10 hp alırsın diyorsun eğer 61'lık boru çekersen . ? doğru mu
 
Son susturucunun markasının bi önemi yok. Önemli olan iç çapı. 61'lik boru çekip, içi 51'lik olan bir son susturucu takıldıktan sonra yapılan işlemden bi yarar sağlanmaz. Otto kötü sayılmaz :) Bende Otto kullanıyorum aracımda ve şimdilik hiçbir problemi yok. Karbon ve krom olanlarını kullandım, karbon olanı paramparça oldu :) Kromundan yana bi sıkıntım yok.
61'lik boru ve 61'lik veya daha üstü çapta bi son susturucu ile 5-10hp güç artışı alınır. Ancak yazılımın tekrar güncellenmesi gerekir.
 
Peki yazılımda araç diyelim 160hp oldu bu 61 lik boruyu koyarsak + 5-10 hp alırız..?
 
hem yazılım hemde egsozu yaptıran biri oldu mu? yakıt ve performans ikilisindeki değişimi canlı canlı yaşayan varsa yorumları bilmek isterim.
 
Ethem bildiğim kadarıyla kat.tan sonra 48 devam ediyo uca kadar..

hem yazılım hemde egsozu yaptıran biri oldu mu? yakıt ve performans ikilisindeki değişimi canlı canlı yaşayan varsa yorumları bilmek isterim.

çok az kaldı Faruk abim..farklı planlarım var.. :) :)
 
Geri
Üst Alt