Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Transformers iş makinesi taşıyıcıya nasıl yüklenir

uzun zamandır sıkça gördüğüm manzaralardan :) ilk gördüğümde bende epeyce heyecanlanmıştım
 
ben ilk gördüm benim heyecanım normal o zaman
 
yazın THY Opet şantiyemize gelseydin bu heyecan seni hiç bırakmazdı emin ol:) bir yerde 3 mt genişlik 7 mt derinlikte açılmış ve göçmeye hazır boru kanalı, diğer yanda jet hatlarında çalışan boruyu kanala indirmeye odaklanmış ve rulolarla kuçaklayıp kanala atmaya çalışan 4er mt arayla dizil 4 ekskavatör, yukardan 3 tm üstümüzden 2.5 dakka arayla piste inen uçaklar... Çok hararetli keyifli bir çalışmaydı valla, inşallah yakın zamanda benzer bir iş gelir de pas tutmayız.

Bu manzaranın en keyifli zamanları temmuzda Florya plajında iken yaşandı. Yine benzer manzarada bu sefer vinçler, denize boru çeken tekneler, spor yapmaya çalışan birbirinden fit vücutlar, denize giren yada kumsalda keyif yapan şortlularla bikinililer bizim kaynakçılarla nerdeyse bütünleşik pozisyonda festival gibiydi yani :eek:key:

Yakın zamanda Antalya'da yarım kalan işin bitirilmesinde de benzer manzalar görürüz inşallah ama o proje bana ait değil malesef.
 
Geri
Üst Alt