Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

trafikte istenmeden gerçekleşen stopdan sonra ilk basışta çalışmama

kaneko71

Kayıtlı Üye
Katılım
3 May 2013
Mesajlar
10
Yaş
53
arkadaşlar başlıkta da anlayacağınız üzere istenmeden gerçekleşen stop olmuşsa (2004 1.4 16 stella lpgli) ilk kontağı çevirdiğimde marş basıyor ama tekrar stop ediyor. illa ikinci kontağı yapmam gerekiyor. (bu arada stop ettikten sonra anahtarı kontaktan çıkarıp tekrar takıyorum)

Aküm yeni, motor soğukken ilk çalıştırmam da hiç bir sıkıntı yok

Ben trafikte-ışıkta- stop etikten sonra hemen ilk basışta çalışmasını sağlayabilir miyim .malum trafik yoğun oluyor bekletmemek için.

teşekkürler. selamlar
 
Neden öyle birsey yapıyorki. Stop etse bile kontağı kapatıp tekrar çevirdiginizde çalışması lazım.
 
Vallaha bende honda accord vardi tüplü ayni sorunu yapiyordu olmadik yerde stop ederdi iyi bir ustaya götürdüm sikintinin sübap ayarinin ayarsizliğindan olduğunu tespit ettik ayarlari yapildi ve sonuç mükemmele yakin sikintisiz sürüş
 
hocam araba kendiliğinden stop etmıyor. sürücü kaynaklı stop ettiğinde oluyor. Ayrıca kontağı kapatıp stop ettiğimizde sıkıntı yok araba tekrar basışta çalışıyor. sadece sürücü kaynaklı stop ettiğinde oluyor.
 
Geri
Üst Alt