Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trafik Cezasına Göre Prim Dönemi Geliyor

RickPierOneiL

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
464
[h=2]Trafikte çok ceza yiyen daha çok prim ödeyecek[/h]


12-12-trafik2.jpg
[h=3]Trafik kanununda yapılan değişikliklere göre kurallara uymayanları ağır cezalar beklerken, az ceza yiyen düşük, çok yiyen yüksek sigorta primi ödeyecek.
[/h]


Emniyet Genel Müdürlüğü'nce Karayolları Trafik Kanununda yapılan değişiklik son şeklini aldı. Bugün Gazetesi’nden Kamil Elibol’un haberine göre, bundan böyle trafik kurallarını ihlal edenler ağır cezalar ödeyecek ve cezalar sigorta primlerine de yansıyacak. Trafik kurallarına uyanla uymayanların ayrı tutulmasının hedeflendiği değişikliklere göre, bir yılda az ceza yiyenler düşük; hız, kırmızı ışık, emniyet kemeri ihlali gibi cezaları çok yiyen sürücülerse yüksek trafik sigorta primi ödeyecek. Zorunlu trafik sigortası herkes için aynı olmayacak. Değişiklikle trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırılması ve uyan sürücülerin daha az sigorta primi ödeyerek ödüllendirilmesi amaçlanıyor. Hazine Müsteşarlığı'ndan alınacak görüş üzerine kanunda değişiklik yapılacak.
 
Bu iyi olmuş, güzel bir düzenleme.. :eek:key:
 
güzeeeelllll yandı millet % 95 i yüksek pirim öder biride ben
 
Çok iyi, iyi yapılan birkaç şeyden biri...
 
Şu ışıkta geçenlere bir geçirsinler cezaları kat kat ne hoş olucak :kizgin::kizgin:
 
Geri
Üst Alt