Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trafik Cezasını Ödemeyen yandı..

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Trafik cezasını bir ay içinde ödemeyen elektrik, su, doğalgaz abonesi olamayacak, pasaport ve tapu çıkaramayacak, hatta uçakla bile seyahat edemeyecek...

Trafik cezalarını zamanında ödemeyen sürücülerin hayatı adeta “kâbusa” dönüşecek. Bir ay içerisinde kesilen cezayı ödemeyen kişi hakkında “yakalama müzekkeresi” çıkartılacak. Ceza tahsil edilmeden kişilerin elektrik, su, doğalgaz, telefon abonesi olması, pasaport çıkartması, tapu, banka, sanayi ve ticaret odası işlemleri yapması, hatta uçakla seyahat etmesi bile kısıtlanacak.

‘ZİHNİ SİNİR’ PROJESİ

Trafik cezalarının tahsilatına dönük “Zihni sinir” projesi, Gaziantep Polis Meslek Yüksekokulu’nda görevli Başkomiser Niyazi Daşdemir’e ait. Proje hayata geçerse trafik cezalarını ödemeyen sürücü ve yayaların haberleşmeden, seyahat etmeye kadar birçok alanda özgürlüğü kısaltanacak. Başkomiser Daşdemir, bildirisinin ana hatları şöyle: “Ceza bir ay içerisinde ödenmezse ilgili hakkında yakalama müzekkeresi çıkartılacak. Ayrıca elektrik, su, doğalgaz, telefon, tapu, Emlâk Vergisi, nüfus, ikametgah, banka işlemleri, uçak seyahati ile ilgili işlerinde ceza tahsil edilmeden faydalanamayacak.”

Başlama tarihi yazmıyor..

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/521705-trafik-cezasini-odemeyen-yandi
 
çok şükür hep ilk hafta ödedim şu zamana kadar ama 1 ay da kısaymış sanki..
 
bu ne ya sanki suç işliyosun seyehate bile kısıtlamamı yuh :D
 
ceza yıyenın koynundan karıyıda alalım deselermış !!! bır dangalak bır tasarı hazırlıyor sonra meclıste baska aptallar da mantıklı bulabılıyor
 
bilal senin ipin çekiliyor iett ye bile bınemeyeceksın yavru
 
ödenmeyen cezalarım cok var ozaman beni asarlar herhalde
 
Geri
Üst Alt