Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

trafik cezası

aydin_38

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Şub 2013
Mesajlar
14
Yaş
48
  • selam.konuyu burayamı açmalıydım bilmiyorum.bu ayın 15 de radara düştüm.polis cevirdi ve cezayı yazdı,makbuzu verdi.ceza 15 gün içerisinde yatırılsa %25 indirilmi oluyormuş.bende internetten gib.tr den yatırmak için bakıyorum.ama ceza halen işlenmemiş.yani sorgulamada herhangi bir trafik cezanız yoktur yazıyor.indirimli yatırabilmem içinde 2 günüm kaldı.internetten 'beyanlı trafik cezası ödeme' yazan yere cezam görünmediği halde ödemeyi yapabilirmiyim.bu konuyla ilgili tecrübe sahibi arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum.teşekkürler.eğer bugünde netten yatıramassam yarın vergi dairesine nakit olarak yatırmak zorunda kalacam.ceza 260 tl civarı olunca biraz beni zorluyor acıkcası.
    smile222.gif



 
beyanlı ödeme yapılıyor diye biliyorum, ama garanti yöntemi seçip ptt'ye yatırın...
 
bağlı bulunduğunuz yerin vergi dairesine gidin. internete geç düşüyor cezalar
 
Yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 2 sene önce Türkiye Finans Bankasına yatırmıştım hatırladığım kadarıyla indirimli ödeme yaptım. Makbuz ile gidip bankalara istersen bir sor derim
 
vergi dairesine nakit ödeme yapılıyor bildiğim kadarı ile.bende internetten kredi kartı ile yapmak istiyordum.yani sorun nakit ödeme yapamıyorum şuan.ceza nette görünmese bile beyanlı ödeme yaptığımda bir sorun olurmu onu bilmiyorum.cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
ben daha önce oradan yapmıştım... hiç bir sorun olmadı.
 
kararsız kaldım acıkcası.nakit sorununu halledebilirsem vergi dairesine yapmayı düşünüyorum.yarına kadar bu sorunu halledemessem gib.gov.tr den kredi kartı ile yatıracağım.önerileriniz için herkese teşekkür ederim.
 
Vergi dairesinden sorgulat,orda çıkar ceza... Redline dediği gibi nette geç gözüküyor cezalar...
 
vakit kaybetmeden ptt den yatırmaya çalış yoksa indirimden faydalanamazsın abicim
 
beyanlı ödemeden tebliğ tarihini girdiğinizde otomatikman indirimli hesaplıyor ve yatırabiliyorsunuz tecrübe ile sabittir.
 
Geri
Üst Alt