Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Trafikçi, Otoparkçı, Çekici... :(

Anarchist

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2010
Mesajlar
2,843
Yaş
39
Bu gün bi fabrikaya işe alma sınavı için gittim geç kaldığım için aracı fabrikanın karşısında yolun kenarına çektim... Sonuç trafikçi, otoparkçı, çekici :D Anladınız siz onu... 120 tl hop diye çektiler acımadan :)
 
tarık geçmiş olsun. uyuz oluyorum bu çekicilere. gerizekalılar hem kendi kafalarına çekiyorlar hemde para öduyorsun. ulan dana sana kim çek dedi allah allah ya nası getirdiysen öde kardeşim parasını. ben sana götur yada çek dedimmi arabayı allahım yarabbim ya uyuz oluyorum he. bu arada hayırlısı olsun yeni işin için. umarım alınırsın işe.
 
Geçmiş olsun Tarık ama bunlar böyle...Bi fırsat buldularmı acımadan çekiyorlar hemen...Umarım işin olur da 120 TL ye yazık olmaz ...
 
Geçmiş olsun Tarık :kizgin: fırsat düştümü acımıyorlar
 
Geçmiş olsun Tarık,inş iş olurda buda nazarı olur:)

xx
 
Geri
Üst Alt