Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Total BKM kampanyası

TR6905

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Ocak 2017
Mesajlar
11
Yaş
31
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama adminler yardımcı olacaktır die düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba, Total ve BKM bin yapmış olduğu bir kampanyayı sizlere bildirmek isterim. Bugün denedim oldu :)
Totalden aldığınız 75 TL lik toplamda 3 defa yararlanabileceğiniz (dizel ve benzin ) alışverişinizde sizden 50 TL alıyorlar. Bugün aldım ortalama 14 litre benzin aldım normalde 75 TL tutması gerekirken 50 TL ödedim. Benzinin litresi ortalama 3.5 liralara geldi :) şiddetle tavsiye ederim. Kaçırılmayacak bir fırsat.
Not: Her Total de geçerli değilmiş. Ve şubat ortasına kadar geçerli bir kampanya

İlk önce Bkm ekspres indirip kredi kartınızı tanımlayın. Sonra anlaşmalı Totale gidip club kart alın. Total uygulamasını indirip plakanızı ve kartınızı tanımlayın. Ardından 75 liralık akaryakıt alıp faydalanabilirsiniz.
 
oncelikle bkm express i telefonunuza indireceksiniz
sonra total uygulamasını telefona indireceksiniz
sonra total club kart alacaksınız
ve tüm total benzinliklerinde yok nerdeyse şehrin en ucralarındaki 3-5 benzinliğe vermişler bkm express uygulamasında hangi benzinliklerde var onu yazıor
ayrıca bonus kartı olanlarda farklı günlerde 4 defa 100tl totalden benzin alırsanız 40 tl de bonus verıo
 
şuan kampanya farklı günlerde 75 tl ve üzerine 25 tl anında indirim olarak güncellenmiş 3 kere yararlanabiliyoruz 31 mart son gün.kullanmayanlar kaçırmasınlar 225 tllik benzin alıp 150 tl vermek güzel şey :)
 
Geri
Üst Alt