Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
torpido arkasından gelen tak tak tak vurma sesini nasıl düzeltebilirim? Büyük ihtimak klima motoru ile ilgili ama kendim nasıl düzeltebilirim? Bu konuyla ilgili problem yaşayan ve sorunu çözen var mıdır? Teşekkürler
Torpidoyu yerinden çıkart basit çıkartması ondan sonra ses yapıyor mu ve net nereden geliyor belli olur
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
torpido arkasından gelen tak tak tak vurma sesini nasıl düzeltebilirim? Büyük ihtimak klima motoru ile ilgili ama kendim nasıl düzeltebilirim? Bu konuyla ilgili problem yaşayan ve sorunu çözen var mıdır? Teşekkürler
Hocam ben söktüm çark var o kırılmış. Belimi incilttim ters girmek gerekiyor torpido altına. AliExpress de buldum 300 civarında bi parça. Her Arabaya bindiğimde klimanın solundaki tuşa basıyorum öyle susuyor.