Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo kumanda pili

scream_55

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Mar 2011
Mesajlar
69
Yaş
40
Arkadaşlar kumanda pili hemen bitiriyor. İçinde iki adet 3 volt CR2016 pil var. Yeni değiştirdim. 3 günde pil bitti. Alıcıda da sorun var sanki. Basıyorum basıyorum almıyor araba.
 
pili değiştirirken elini pilin ortasına değirmemen gerekiyor ona dikkat et derim
 
Bence elektirikçiye göster benim kumanda bozuldu 4. senesinde elektirikci halletti hem bil bitiyormus hemde düşünce bişiler düşmüş lehim sanırım suan sıkıntısız
 
Benim kumandada da mesafe epey kısaldı, uzaktan almıyor. sanırım pil değişmek lazım. " İçinde iki adet 3 volt CR2016 pil var" demiş arkadaş... bu pili mi bulup takmak lazım???
 
pilleriniz düşük kalite çin işi pillerden olmasın..geçen gün arkadaşın cliosunun kumandasına pil aldık..neredeyse çalıştırmadı bile..watt ı voltu herşeyi aynı ama çalıştırmadı..sonra fotoğrafçıdan maxell marka pil aldık taktık sorunu hallettik..
 
bide pil yerinin nasıl açıldığını biri söylese :) ? kırmayalım şimdi
 
Geri
Üst Alt