Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo Konsol Kaplama Fikriniz?

hocam bunlar genelde düşük kaliteli oluyorlar, ama isterseniz bir folyocu ya da plastidip çi tam olarak istediğiniz renk/desende bunu yapabilir. Hem istediğiniz zaman geri dönüşü de olur, hem özgün bir çalışma olur.
 
Teşekkürler peki ankarada plastidip uygulamayı yapabilecek bir yer varmı önerebileceğiniz?
 
Ankarada bildiğim bir yer yok, ama 'dip plus pendik' ile irtibata geçerek Ankara bayilerini öğrenebilirsiniz.
 
Ben ilk Leon umda denemiştim karbon desenlisini... başta güzel gelmişti ancak sonradan çok kötü sırıttığını farketim ve söktüm... o parçaları boya yada dip uygulatarak yapabilirsin...
 
Plastidipi araştırdım sprey şeklinde kolay ve sökümü sıkıntı değil demişler fakat orta konsolda kalıcılığı ile ilgili bilgi bulamadım. Uygulayıpta memkun kalan varmı kavlama yaptımı? Teşekkürler yanıtlar için.
 
kavlama yapmaz, 8 aydır aracımın ön plakalığın orası (kısmi uygulama) mat siyah olarak durmakta, ne kenarlarından açılma, ne solma, ne tazzikli su ne de yıkama makinesi fırçası açılmaya sebebiyet vermedi, gönlünüz rahat yaptırabilirsiniz. :)

Yalnız uygulama ömrü 5 yıldır, 3-4 yılda bir değiştirip yeniletmekte fayda var, o sürede de biraz kim öle kim kala :)
 
Geri
Üst Alt