Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo kapi kollari problemİ

ankyra

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2011
Mesajlar
3
Yaş
43
Selam arkadaŞlar 2001 model 1,8 toledo kullaniyorum 2 aydir, aracimin Ön sol kapi kolu baĞlantisi kirikti aldiĞimda (İÇ taraf kolu). Kapilarin aĞirliĞina gÖre zannedersem bİraz zayif yapilmiŞ olacak kİ sol kolu da daha sonra ayni Şekİlde Çikti baĞlanti yerİnden.
Ayni sorunu yaŞayan var mi? Ne yapmak lazim bu durumda. Kol yapiŞtirilabİlİr mİ yoksa deĞİŞİm mİ gerekİr
herkese selamlar
 
İç tarafta derken tam neresi anlamadım. içerde kapıyı kapatırken tutup çektiğimiz yer mi? Aslında oralarla ilgili bir servis modifikasyonu varmış diye duymuştum ama hiç gidip de sormadım. Belki sen gidip deneyebilirsin. Ücretsiz, servis tarafından değiştirilmesi gerek.
 
Bu kronik bir sorun değil kırılmiyor çıkıyorsa muhtemelen yalama olmuştur bulabilirseniz değiştirmeni tavsiye ederim yapistirsanda yine aynı sorunla karşılaşırsın
 
fotoğrafını çekip koyarsanız probleminize daha kolay çözüm bulunabilir diye düşünüyorum
 
içten kapıyı tutup kapattığımız yer. kaportacıma gösterdim açıp baktık. içerden vidaları tutan kısım kırılarak ufalmış. ve tutacak kol boşalmış böylece. parçaları birleştirerek farklı bir silikonla ve yapıştırıcıyla yapıştırdı. şuan gayet sağlam duruyor.inşallah tekrar çıkmaz.
bu arada mevlit bey göksunda görev yapıyorum 6 yıldır. aslen yozgatlıyım
sen neresi?
 
Geri
Üst Alt