Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo Evo gitti.

mehmetelt

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
3,615
Arkadaşlar toledomu sattım. adanadan 4 tuning sahibi Mansur bey aldı. daha doğrusu 2006 toledo ile takas yaptık. 4. seatımı almış bulunmaktayım.
 
Hayırlısu olsun abi model yükseltmişsin en güzeli Allah kaza bela vermesin.

xx
 
teşekkürler arkadaşlar. evet 1.6 reference. tüplü ve öfkeli:p
 
hayırlı olsun mehmetim Seattan kopmamana çok sevindim
 
yanlış anlama ama o modelle sendekini asla takaslamazdım.Senin için hayırlısı olsun.
 
hayırlı olsun mehmetim Seattan kopmamana çok sevindim
çok teşekkürler Cezmi Abi. seattan vaz geçmek zor gerçekten.
yanlış anlama ama o modelle sendekini asla takaslamazdım.Senin için hayırlısı olsun.
adaş valla artık intercooler borusudur, yok enjektördür yok zırttır yok vırttır yıllık 800 küsür vergidir. öde öde sıkıldım. tamam performans neredeyse sıfır ama oturma pozisyonu sürüş zevki süper. artık koy yağını suyunu bin öyle araba istiyorum.
 
Eski kasa hakikaten efsane... Bu tespite sonuna kadar katılıyorum... ama yapmayın be arkadaşlar son kasanın hakkını da yemeyelim. Tamam toledo nun karakterinin dışında bir tasarım olmuş ama bu, aracın kötü olduğu ya da yanına yanaşılmaması gerektiği anlamına gelmesin. Bu kasayla araç geniş ve daha yüksek bir aile arabası olmuş. Ben bir yılı geçkindir sorunsuz ve keyifle kullanıyorum. Lpg den sonra aracımla ilgili yargılarım daha da olumlu hale geldi. Çünkü şaşılacak derecede uyumlu... Almayı düşünenlere de tereddütsüz öneriyorum. Unutmayalım ki bir önceki kasanın temizini bulmak gerçekten zor. Ama makul fiyatlara yeni kasa toledo bulunabiliyor. Ben toledo keyfinin sürülmesinden yanayım. Yeni kasa da toledo adına yakışır bir arabadır. Mehmet kardeşime de hayırlı olsun diyorum... Kazasız belasız kullansın... Keşke stylance olsa imiş... Ehh takas olunca reference ye de eyvallah denir...
 
Geri
Üst Alt