Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo cam rüzgarlığı

scream_55

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Mar 2011
Mesajlar
69
Yaş
40
İyi geceler arkadaşlar. 2000 Toledoma cam rüzgarlığı takmayı düşünüyorum. esratuning.com diye bir sitede takımı 27 TL diyor. Yalnız site çakma duruyor. Pek güvenemedim. DFaha önce burayı duyan alışveriş yapan oldu mu?
 
esratuning.com değilde eliftuning.com'dan alışveriş yapan bir arkadaşım vardı zamanında ve sorunsuz gelmişti aldığı ürün o sitedede toledo cam rüzgarlıgı var istersen ordan bakabilirsin..
 
Orayı gördüm Doğukan fiyat olarak baya bi fark var. bahsettiğim yer daha uygun ama güvenilir mi onu bilmiyorum. kullanan bilen var mı acaba?
 
site banada biraz çakma geldi yani iletişim numarası yok adresi yok zaten ucuz etin yahnisi yenmez
aradaki 3-5 kuruşluk fark için pişman olma tavsiyem gittigidiyor veya sahıbınden sitelerinden alman hatta hepsiburada.com a bakabılırsın
 
bahsettiğin siteye benimde içim atmadı ama eliftuning ten ben alış veriş yaptın hiç sorunsuz geldi ürünler
 
ben güvenmediğim sitelerden bazen 2-3TL lik malzeme alıp geliyomu gelmiyomu ne kadar zamanda geliyo deniyorum ama bu siteyi hiç kullanmadım.
 
Ben de güzel bir cam rüzgarlığı almak istiyorum. Ama birkaç yerde satılıyor zaten, onlarla ilgili yorum da, "cam sıkışıyor, yapışmıyor, çok adi... vs vs" gibi. Tavsiye edeceğiniz bir yer ve marka varsa ordan alalım.
 
Geri
Üst Alt