Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Toledo anahtar sorunu

csaran

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ağu 2011
Mesajlar
11
Yaş
58
Merhaba,
Arabam seat toledo 1.8 signo 20V, 2000 model.
Ön kapı kilitlerinin arızası, uzaktan kumanda ile arabayı kapatınca 4lü flaşörlerin yanmaması, kontağı 1 tur çevirince immobilizer lambasının yanması ve arabanın çalışmaması gibi sorunlar ve yıllık bakım için aracıma İzmir Vosmerde bakım yaptırdım.Serviste ön kapı kilitleri değişti, yıllık bakım,triger değişimi ve daha pek çok ufak tefek değişim veya onarım yapıldı.
Belirttiğim immobilizer arızası şu an yok ama bir süre yedek anahtarı kullanmam ve bu arızanın tekrar olup olmadığını gözlemem söylendi.Belki uzaktan kumandalı anahtarda sorun olabilir dendi.Ben de arabayı yedek anahtarla kullanmaya başladım ancak geçen gün arabayı açtım, sonra bagajda bir iki şimi hallettim ve arabayı çalıştırmak için yedek anahtarı kontağa sokarken anahtar belli biryerekadar ilerledi sonra gitmedi.Anahtar yarım girmiş olarak kaldı sağa veya sola oynatamadım ve bundan sonra bu anahtar ile hiç bir kilidi açamadım.Durumu servise sordum gelin bakalım dediler ama bu olaya anlam veremedim.
Yedek anahtar yıllardır bir kenarda duruyordu ve ara sıra kullandığımdada çalışıyordu.Şimdi uzaktan kumandalı anahtarı kullanıyorum henüz sorun yok.
Konu ile ilgili bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan varsa bilgi verirsememnun olurum...
 
yedek anahtar sorunu bizim 99 cordobada da var anlam vermiş değilim araç açılıyor çalıştıktan sonra alarm ötmeye başlıyor immobilizer da sorun olabilir:rolleyes:
 
Serviste immobilizerdaki sorun ön kapılardaki kilitlerle ilgili dediler kilitler değişti sorun yok dediler anlamadım bu durumu, servise götüreceğim baksınlar ne varmış.
 
Geri
Üst Alt