Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TOKİ’den yılın ilk satış kampanyası

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2011’in ilk büyük satış kampanyasını başlattı. Çekilişsiz-kurasız başvuru önceliğine göre düzenlenen açık satış kampanyası çerçevesinde 101 bölgedeki 6 bin 537 konut, uygun ödeme şatlarında satışa çıkarıldı. TOKİ’nin 6 bin TL peşinat ve 20 yıla kadar vade uyguladığı konutlardan alan vatandaşlar, yeni evlerine hemen taşınabilecek.

TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada, konut piyasasını hareketlendirecek yeni yıl kampanyasının TOKİ’den geldiği vurgulanarak, "Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir’in de yer aldığı 45 ilde bulunan 6 bin 537 konutu çekişsiz-kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkaran TOKİ, konutlardan bin 169’una ‘6 bin TL peşinat ve 20 yıl (240 ay) vade ve 205 TL’den başlayan taksit seçenekleri’ uygulayacak" denildi. TOKİ tarafından kampanyaya dahil edilen 5 bin 368 konutun ise 96, 108, 120 ve 180 ay vade ve değişik peşinat seçenekleriyle satışa sunulduğunun bilgisi verildi.

-ÜÇ AY SÜRECEK KONUT SATIŞ KAMPANYASI 31 MART 2011’DE SONA ERECEK-

Açıklamada, satışa sunulan konutlardan almak isteyenlerin, yetkilendirilmiş bankalar ve TOKİ Satış Ofisleri’yle irtibata geçebileceği belirtilerek, satışlar hakkında geniş bilgi edinmek isteyenlerin TOKİ’nin www.toki.gov.tr internet adresinden yararlanabileceği kaydedildi.(ANKA)
 
Üstteki hakkında ne düşünüyorsun konusunda olsaydın sana, arka arkaya birbirinden farklı, bi o kadar da önemli konular açabilen üye derdidim:D
 
ya aslında girdim orayada üsteki hakkında ne dicemi bilmediğimden geri çıktım hevesini kırmim gireyim bi daha :)
 
Geri
Üst Alt