Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

titreme ....

HARUN

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Şub 2012
Mesajlar
107
Yaş
32
merhaba arkadaşlar ibiza cupra aracımda sabahları motor sogukken çalıştırdıgımda 1-2 dakika titreme meydana geliyor motor ısınınca titreme yok oluyor sizce bu normalmidir aracım dsg şanzıman bu arada.... şimdiden teşekkürler herkese....
 
aracı ilk çalıştırmanızla şanzımanın alakası yok..şu dsgye korkarak yaklaşmayın..normal bir durum..belki aldığınız yakıttanda kaynaklı olabilir..shellden alıp tekrar gözlem yapın derim.
 
aracı ilk çalıştırmanızla şanzımanın alakası yok..şu dsgye korkarak yaklaşmayın..normal bir durum..belki aldığınız yakıttanda kaynaklı olabilir..shellden alıp tekrar gözlem yapın derim.

anladm wallh yakıttan oldugunu sanmıyorum çünkü akaryakıtcıyız yakıtımıza güveniorz :) tşkler cevabın için ...
 
Full için yorum alabilir miyim?

Aslnda çkş yapilan yer aynı ancak katkılar farklı ... Fullun katkısı hakknda iç açıcı seyler daha önce duymamiştm istasyona gelen taksiciler bi ara o markaya gitmişti ancak 1 ay sonra tekrar döndüler ve bi daha ordan almayı düsunmuorz die yorum yapmışlardı .. Tabiki bu olay bence tamamen şans işi kimisi aylardr kullanir sorun olmaz kimisi aldigi gün arıza yapar... Ama doruyu söylemek gerekirse %7 indirim war diede bilindik markalardan yakt almayı bırakmam...
 
tsi ların neredeyse hepsinde var bu ilk çalıştırmadaki rolanti sorunu. Dert edilcek bişey yok merak etme.
 
Dert etme arkadaşım soğukta ilk çalıstırmada dizel sesi ve titreme tsı motorlarda olan birşey
 
saoln arkadaşlar çok az bi titreme mevcuttu zaten oda motor sogukken normal dedi ustalar....
 
Geri
Üst Alt