Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

titreme...???????

zozolu

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
75
Yaş
44
arkadaşlar aracım 1.2 tsi 5000 de bazen aracı ilk defa çalıştırdığımda motordan belli aralıklarla bi titreme geliyo anlamadım alttan vuruyolar gibi çok az bi şey arabayı hareket ettirdikten belli bir süre durduktan sonra kesiliyor sebebini bilen varmı neden olabilir....
 
Benim arabamda da oluyodu, sordum servise bi kaç kere, hatta bende bunla alakalı olarak bi konu açmıştım. Normal olduğunu söylediler, yakıttan oluyomuş sanırım. Ben Shell'den alıyodum benzini yapıyodu vuruntu, daha sonra BP den almaya başladım ve kesilmişti. İsterseniz depoyu dibine kadar bi kullanıp BP'den bi benzin alın deneyin eğer kesilirse almaya devam edersiniz. Araba herhangi bir arıza ışığı yakmadığı sürece kafanıza takmayın...
 
aynı motor ibiza var bende de, motor ilk çalıştığı sırada biraz yüksek devirle başlıyor, 1-2 dakika içerisinde motor ısınınca "düzeliyor" acaba senin dediğin de ondan olmasın?
 
oo baya vuruntu diyorsunuz siz ya bende yok o çok şükür.. benzinden mi oluyomuş ki o?
 
dikkatle dinlerseniz geliyo çok abartılacak birşey değil ama yakıt shell den alıyorum ...ilk çalıştırdığımdaa rolantide devir 1500 leri gösteriyo sonraa iniyor onu demiyorum ..alttan hafif hafif vuruyo sonra geçiyor...acaba yakıttanmı????
 
Sanki araba sibop vuruyormuş gibi vuruntulu çalışıyor bendede oluyor ilk çalıştığında özellikle yüksek devirli çalıştığında oluyor. Ama devir düşünce kesiliyor.
 
arıza ışığı felan yanmıyor servise gittiğimde sorayım benzinliği değiştiryim bakalıım değişiklik olacakmı....patron sibop vuruğu nedir bilemiyorum... daha 5000 de araç şimdiden böyle problem çıkaracaksa işimiz var......
 
araba stop edicekmiş gibi bazen alttan gelen vuruntu sartıntılar oluyor sibop ayarları düzgün olmadığında :) arabayı aldığımız ilk günden beri böyle. Malesef VAG grubu araçlarda bu olaylar var.
 
bu olay hoş değil ama söylendiği gibi VW grupta böyle bi olay var..yakıtı temiz olduğu düşünülen yerden alıp yakıt filtresinin temiz olmasına gayret etmekten başka yapcak bişi yok..
 
Geri
Üst Alt