Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Theissen: 'Yeni takım Ferrari motoru kullanacak'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Mario Theissen, satılan BMW Sauber'in, 2010'da yarışmasının onaylanması halinde, takımın gelecek yıl Ferrari motoru kullanacağını doğruladı.

BMW'nin sezon sonunda Formula 1'den çekilme kararının ardından, takım Qadbak yatırım grubu tarafından satın alınmıştı. Ancak bunun öncesinde, BMW Sauber'de yaşanan belirsizlik nedeniyle FIA'nın gelecek sene için gridde başka bir takıma yer vermesiyle BMW Sauber dışarıda kalmıştı.

Buna göre Qadbak tarafından satın alınan takım, FIA'nın gelecek yıl 14. takıma izin vermesi veya gridden bir takımın ayrılarak yerini doldurmasıyla yarışma imkanı bulabilecek.

Takım patronu Theissen bugün Singapur'da yaptığı açıklamada ayrıca, yeni takımda görevinin devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını söyledi.

Theissen, "Kişisel olarak gelecekte durumunun ne olacağı belirsiz, sezon sonuna kadar da belirsiz olacak. Takımın geleceğinin garanti altına alınmasıyla kendi durumumu karıştırmak sağlıklı olmaz" dedi.

Takımı parlak bir geleceğin beklediğine inandığını kaydeden Theissen, mevcut birçok belirsizliğe rağmen aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

TurkiyeF1.com
 
Ferrari motoruyla iş yaparlar gibime geliyor..ancak,her şey motorda bitmiyo yinede..içinde sağlam bi pilot olması gerek,kafası çalışan...
 
Massa'yı şutlayabilirler buraya..
en iyisi o olur..
 
Geri
Üst Alt