Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Teyp Kodu??

abdulzuzu

Kayıtlı Üye
Katılım
18 May 2011
Mesajlar
11
Arkadaşlar Cordoba teyp kodunu bilen var mı acaba?Teybin üzerinde sağında solunda yazmıyor.Sadece SEZ2Z8C1784700 diye seri nosu yazıyor.Bagajda yazdığını söyleyenler var orda da yok.Kitapçıklarda da yok.Yardımcı olabilecek var mı acaba?
 
sadece servısten alabılırsın teyp kodun ben gecen hafta gıdıp aldım.teybi cihaza baglamaları gerekıyor...
 
Aynı durum aküyü değiştirince benimde başıma gelmişti, önceki sahibini arayıp sordum oda hatırladı sağolsun sorun çözüldü.. Aracınızı 2. el olarak yeni aldıysanız önceki sahibine bir sorun belki biliyordur..
 
servisten ziyade sanayide oto elektroniği işiyle uğraşan yerler var oralara gidersen 10 tl ye bakıyorlar
 
aracin garanti belgesine baktiniz mi orada yazar
 
Arkadaşlar aldığım arkadaşa sordum.O da bir kağıda yazıp ruhsata koymuş ben de bu rakamlar da ne diyip atmıştım.Kitapçıklarda yazmıyor.İnternette filan bayağı uğraştım ama yok olacak gibi değil en iyisi servise götürmek galiba;)
 
1883 bi dene istersen.sanırım araba açık mı olması gerekiyo yada teyp neyse bişeyleri vardı:)ama kod olarak bi gir sen
 
Teypten teybe değişiyor. 0 ile 2000 arası mı 3000 arası mı ne olması gerekli. Kitapçıklarda yazar diyorlar fakat seatlarda verilmiyormuş teyp kodu. Ben serviste baya tartıştım güvenlik kodu için. Güvenlik nedeniyle verilmiyor dediler fakat attı zaten. Kendi teybimin neyinin güvenliğiyse artık! Ender elektronik 150 liraya buluyor. Serviste 50 liraya online olarak alıyor. Kendi teybin içinse git tartış gerekirse. Kodu bilmek en doğal hakkın. Para filan da verme servise onun için.
 
Geri
Üst Alt