Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Teyp Bass Sorunu

Angelic

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2011
Mesajlar
165
Merhaba Herkese, son zamanlarda başıma gelen garip bi olay var. Genellikle Cd dinliyorum arabada ama iste radyo falanda dinledigim oluyo. son zamanlarda 2si arasında degistirince, yani cd den radyoya gectigimde bikac dakka sonra cdye geri dondugumde, bass tamamen kayboluyor. sarkıların bassları yok sanki bass'sız sarkılarmıs hepsi gibi oluyor. Teypi kapatıp actıgımda duzeliyor ama her seferinde kapatıp acmak sacma yani. sızde bunun sorunu nedir yada basına gelen varmı ?
 
bu arada eklemek isterim ki teyp hic sokulmemıs hıc bır amfi yada bass ilavesi yapılmamıstır. Teypim hala orjınal halındedır*
 
geçişlerde bir algıla sorunu yaşıyor gibi teyp..geçici bir şey de olabilir..entegrede bir aptallık da olabilir..geçmiş olsun..yanılmıyorsam garantisi vardır..hiç dokundurtma..garantiden yaparlar..
 
son 10-15 gundur cıktı ortaya buda garip bisi :rolleyes: garantiden yaparlarsa beni gene surundururler kesin, sag kapı kolonu ıcın 1 ay bekledım, simdide ole bısı bekleticekler kesin hadi hayırlısı.. durup dururken bole bısı yapması garıp gelıyor bana
 
Orjinal teybi kullanırken hiç yaşamamıştım böyle bir sorun ama en mantıklısı direk garantiye gitmek.
Ama bir sorum olacak radyodan cd'ye geçtiğinde bass seslerin düştüğünü söyledin ayarlarda açık olarak mı gözüküyor onu kontrol ettin mi acaba?
 
ilk ona bakmıstım bende, hepsi normal acık.. son 10-15 gundur var zaten eskiden yoktu. radyodan cdye gecınce yada tam tersi, bi anda bass gidiyor. normal sankı bassı sonuna kadar kısmısızda ole dinliyor gibi oluyor. kapatıp acınca teypi ozman duzelıyor. bide soyle birsey var, bazen yapmıyor, aa yapmadı diyorum bir sonraki sefer yapiyor..
 
Hiç oynamadıysan teyple bence bayramdan sonra direk götür halletsinler.
 
soel garip bisi daha kesfettim suan, direksiyon kumandasından degstirdigim zaman bu olay oluyor. teyipin ustunden degistirdigim zaman hersey normal hıcbır degısıklık yok. Dıreksıyon kolundan degıstırırsem bole bır sorun var gercekten cok garıp :rolleyes::rolleyes:
 
AAAAAAAAA

bak okuyunca jeton düştü bende...
aracın orjinal teybi varken bende..radyonun ve cd çaların ayarları farklı kayıtta idi..
yani hafızaları farklı idi..
radyoda yüksek olan mesela cd ye geçince değişiyordu
hatta bass tiz ayarları bile farklı idi..
ilk önce çok şaşırmıştım..
ama kendi kendine bu şekilde kayıt yapmıştı
 
Geri
Üst Alt