Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Temiz araç arıyorum

eneSene

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
1,285
Piyasa uçmuş gidiyor. Öncelikli tercihim yine Seat olmak üzere temiz, kazası belası, değişeni vs. olmayan araç arıyorum.
 
Yasin abi biraz daha detaylı bir seat istersen (model,model yılı,motor hacmi vs) daha anlaşılır olur diye düşünüyorum :)
 
Benim aracı verelim:)Evet model vs yazarsanız daha güzel olur.

xx
 
benim araca bir bak istersen yasin üye otomobillerinden uyarsa bana satarım belki...
 
Leon şimdilik biraz ağır gelir. 2003 kasadan itibaren Dizel yada Lpg'li Ibıza yada Cordoba olabilir. Önemli olan fiyat öncelikli olarak. Max 18.000TL düşünüyorum. Daha öncesinde 2004 Cordoba Signo kulanıyordum. Sattığım arkadaşı bile aramayı düşünüyorum açıkçası.
 
2005 Sedanı 20.500e satıldı bugün. Buna göre rakamı oldukça iyi gibi?
 
araç güzel gözüküyor ancak km biraz korkutuyor. Yaşına ve dizel olmasına göre normal ancak 3 yıl sonra satmayı düşündüğümde biraz sıkıntı olur gibi geliyor.
 
Ucuz etin yahnisi yavan olur.. Üşenmedim fiyatı görünce plakayı mesaj attım, farklı tarihlerde 5 ayrı kazası çıktı.. Yani araba neredeyse yeniden toplanmış gibi birşey.. 18 bin tl ye o model de temiz bulmanız imkansız.. Temizini bulmanız için ya bütçeyi 20 civarına çıkaracaksınız ya da model yılı olarak daha düşük bakacaksınız..
 
Aklınızda olsun, telefon ile görülenler, kasko/trafik sigortasından yapılmış onarımlardır! Cepten yaptırılanlar görülmez.
 
Geri
Üst Alt