Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Temiz 2006 sport up 50.000km

Hayırlı satışlar inşallah istediğin rakamlara gider ama bence sen satmamak için bu kadar fiyat yazmışgibisin :)
 
benım araç 2007 orjınal ve uzerınde net olarak 5 bin tl kadar aksesuar mevcut 29 veren olsa ben verırım.sızın arac boş 27 bin veren olursa gözünün yaşına bakmayın hemen verın bence eger gercekten satmak ıstıyorsanız...
 
evet arkadaşlar birazda satmaya sıcak bakmıyorum jip alcaz onunda yakıtı vergisi düşündürüyo insanı ama geniş araç lazım, ankarada baktığımda 27,500-32 arası isteniyo leonlara baktım 27-28 arası olan 2-3 taneye 100,000 üstü yada 3-5 parça boyalı ya lpg yok bunlarla kıyasladığımda hem temiz hem lpg hem 50.000de böle bi fiyat yazdım tabi kafamdan geçen 29lu bişeyler hayırlısı bakalım nolcek :)
 
sağolun arkadaşlar bakalım kısmet, galeriler 26-27 arası sayıyo arabayı bunda diri görünüşünün önemi büyük çünkü benden önce 3 yıl kapalı garajda kalmış önceki sahibi askere gitti araba yattı bide işinden dolayı yurtdışındaydı km düşük kaldı boyası falan iyi durumda yıkanınca millet 2009mu diyo öyle oynanmış yıpranmış bir araç değil sade güzellik siteden düşünen arkadaşlar olursa fiyatta tabiki bişeyler olur ama galerinin verdiği fiyatlarda da olmaz :)
 
Geri
Üst Alt