Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tema degsti duzelmiyor.!

emrah.style

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
397
Yaş
37
arkadaslar profil ayarlari kisminda dolanirken tema secenekleri diye bi secenek vardi, bu secenek normalde 3 secenekten "Seat" olarak isaretliydi, baska birini isaretliyim dedim, tema degisti fakat eski haline geri alamiyorum :(
bu haline hic aliskin degilim ne yapmam gerek bilen varmidir ?
 
resimde yuvarlak içine aldığım yerden deiştirebiliyor kullanmak istediğiniz tema..
 
linke tıkladığımda eski hale dönüyor fakat anasayfan biyere girmek istediğimde açmıyor, ingilizce olarak sayfanın desteklenmediği yazıyor. kafayı yicem ustam yardım et
 
bir defaya mahsus anasayfayı açıyor ama konulara tıkladığımda mobil temaya dönüyo hatta bazı konuşarı açmıyor bile, desteklenmiyo gibilerinden bi hata veriyor. ondan sonra her yeni açışımda tekrar mobil temayla açılıyor. ben bu seçeneği az önce bozulmadan önce ayarlar kısmından değiştirip kaydete basmıştım. acaba ondan olabilirmi ? full site deyip eski hale dönderdikten sonra ayarlara girmek istiyorum ve o değiştirdiğim tema seçeneğine ulaşmaya çalışıyorum ama ayarlara bastığım anda normal temadan mobil moda dönüyo ve hata veriyor.
 
Aşağıdaki tema ve dil seçimini kaldırdım. Mobil sürüm yazıyor en altta ona tıklayınca mobil sürüme geçer, geçtiğinde ise full site yazan yere tıkladığında da ana temaya geri döner.
 
kurcalamayın sitenin kendinize ait ayarlarını :D
 
abi çok şükür patron halletti ya :D
ama çok kastım kendimi... ayarları kurcalarken bi deniyim dedim sonra bidaha düzeltemedim, bütün denilenleri yaptım fakat öylesine bi kaydetmişim ki yenile yaptığımda tekrar mobil moda geçiyordu.. sanırım özel bişeyşer yaptı patron ve düzelti :)
 
Geri
Üst Alt