Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Telefonumdaki naviyi tablete hangi kablo ile aktarırım

LEON2015

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2013
Mesajlar
201
Yaş
74
Arkadaşlar
Samsun s3 telefonumdaki navigasyonu mini hdmı girişi olan tablete hangi kablo ile aktarabilirim.Dün gold ve mediamarket te araştırdım ama cevap alamadım.İnternet te de bir sonuç elde edemedim.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
Merhaba, tabletinize navi uygulamasi kurmaniz daha mantıklı olacaktir. Tabletinizde gps özelliği var ise çevrimdışı çalışabilen navi uygulamalari var, beğendiğiniz uygulamayi secerek yukleyebilirsiniz. Mini hdmi goruntu cikisi, tablet ekranini tv ye aktarmak icin.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maalesef tabletimde gps yok bu nedenle araştırıyorum.
 
bir adet micro-usb-->hdmi kablo bir adet de dişi hdmi-->mini hdmi kablo bulmanız gerekir de zaten bulsanız da çalışamayacaktır, hdmi bağlantısı tek yönlü bir bağlantıdır, yani usb gibi hem veri alıp hem de gönderemez. Bu durumda siz iki çıkışı birbirine bağlamış olursunuz ve görüntü alamazsınız, tabletteki hdmi bağlantısı da TV vb kaynaklara görüntü aktarmak için olur genelde.

Tabletten GPS sizin için çok elzem ise ve başka bir tablet almak istemiyorsanız USB/Bluetooth-GPS alıcıları mevcut, GPS sinyalini alıp bluetooth ile veya usb üzerinden cihaza aktarır, o şekilde bir çözüm üretebilirsiniz.
 
cevaplarınız için teşekkür ederim.7 inc gps li ucuz tablet öneriniz var mı?
 
valla ben her cihaz kendi işini yapsıncıyım o yüzden tablet araçta pek sağlıklı bulmuyorum :) 4 sene önce aldığım tomtom via 125'imden çok memnunum 5" lik standart bir navigasyon başka da bir işe yaramıyor ama hiç sorun çıkarmadı daha bana, şimdikilerde güncel trafik bilgisi falan özellikleri de geldi.
 
Geri
Üst Alt