Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

telefon rehberi aktarma

Canede

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
198
arkadaşlar dün nokia e72 aldım. Eski telefonumdaki(samsung u600) rehberimi yeni telefona nasıl aktarabilirim? Eskiden tek tek sim kartla taşırdık. Daha pratik bir çözüm bilen varmı?
 
250'den fazla contact varsa bluetooth ile tüm rehberi göndermeyi deneyebilirsin, eğer olmuyorsa ilk başta samsungun senkronizasyon programını pcye kurup contactları outlooka alıcaksın daha sonra Nokia pc suite kurup nokiaya atacaksın :) Biraz zahmetli bir işlem.

Bu arada operatör Turkcell'se, Turkcell'in bir hizmeti vardı sanırım. Tüm contactları kendileri yedek alıyordu, yeni telefona kopyalaman yardımcı olabilirler.
 
Hehe sağolun, yıllarca bu işi yaptım, hala yardımcı olabildiysem unutmamışım demektir :)
 
Turkcell'de yedekleme olayı vardı bi zamanlar..Eğer hattın Turkcell ise böyle daha kolayca yapabilirsin ancak,yedekleme senin onayın olmadan yapılamıyodu diye biliyorum..Yani,Türkcell den bi msj geliyodu yedekleme için sonrada evet deyip yollayarak yedekleme işlemi yapılmış oluyordu..Yaptıysan daha kolay olur işin...
 
yok abı dırekt turkcell extraya gıdıyosun
bı alet var onu ortya 2 kenarında telefonları koyup transferı yapıyolar
 
eğer avea hat kullanıyosan da avea sim menüsünde rehber kopyalama diye bi seçenek var ordan tüm rehberi kopyalabilyosn sonra başka bi telefonda yine aynı menüden yükleyebilrsn:)
 
Geri
Üst Alt