Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tekstil konusunda yardım..

SeatClubWorld

Administrator
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
1,023
Yaş
14
Arkadaşlar sitenin çeşitli logolu,amblemli t-shirt lerini diktirmek ve bastırmak için tanıdığınız veya çevrenizde tanıdığı olan atölyelere ihtiyacımız var,bize bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyoruz..Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar [MENTION=3347]Lejyoner[/MENTION] ve [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] adminlere ulaşabilirler..
 
Benim bir iş güvenlikçi tanıdığım var. İş elbiseleri fakan dikiyor ona bir sorarım yapabilir mi diye
 
Walla benim öğrencilerin % 70'i tekstilde çalışıyor velilerinde %50 si bu işle meşgul ama ne için istendiğini tahmin ettiğimden ve ortaya çıkacak ürünün kalitesine duyduğum şüpheden ötürü yaptırmamak daha hayırlı geldi düşününce..
 
Benim çok yakın arkadaşım promosyon işi yapıyor. Gündüz teksil promosyon.
Murat ELİTAŞLI: 0536 692 34 97 Benim adımı vererek (Şafak) fiyat alabilirsiniz. Bi alternatif olsun aklınızda. İşlerimden dolayı ben pek vakit bulamayabilirim ama sizi tanıştırmada aracı olabilirim.
 
Gerekli olan neler? Ben birkaç yere sorduracağım...
 
Gerekli olan sadece baskı nakışı düzgün yapabilecek yer..
 
Ben sordum bugün söylemeyi unuttum yapila bilir ama kaliteli olmaya bilir dedi bende bu kalitesiz olacak birşey olmasını istemem
 
Geri
Üst Alt