Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Teker bölgesinde Paslanma sorunu

goretek

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Nis 2012
Mesajlar
195
Yaş
34
Arkadaşlar eklemiş olduğum resimdeki bölümün isminin ne olduğunu bilmiyorum konu başlığı biraz garip gelebilir kusuruma bakmayın artık :)
Aracımda , Resimde de görüldüğü gibi teker bolgesinde paslanma kararma var bu durumu nasıl çözümleyebiliriz? boyatayımmı yoksa tekeri söküp zımparalayıp bi vernik falan mı vurayım mı ? ne yapsam iyi olur sizce ? ve böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlarımız mutlaka vardır sizler nasıl bir uygulama yaptınız merak ettim ?
 

Ekli dosyalar

  • 2012-05-31_08.20.18.jpg
    2012-05-31_08.20.18.jpg
    85.5 KB · Görüntüleme: 83
hiç bişi yapmana gerek yok. o olur çokda normaldir:eek:key:
 
fren tozu.. oto marketlerde bunun için sprey vs.tarzı ürünler var kullanırsan yine eskisi gibi parlak olur jantların
 
sonax ın sprey ürünleri war cezmi abinin dediği gibi marketlerde satılıyo 15 tl ciwarı bişey
 
Al bir litre benzin yumuşak bezle şöyle güzelce sil bişeyciği kalmaz eski haline döner ;)
 
bende de var, arabayı yıkatınca biraz azalıyor. sorun değil bence... :)
 
balata tozu zıvt lekesı gıbı sankı gazyagı etkılı olabılır yada sole guzel bır oto kuaforde bununla ılgılı urunler vardır.
 
kesin çözümünü söylüyorum ama tehlikeli bir iş haberiniz olsun jantı yakabilirsiniz.tuz ruhu döküyorsunuz hafiften sonra köpüklü süngerle iyice siliyorsunuz sıfırı nasılsa aynen öyle oluyor.bende profesyonel jant lastik işi yapan bir adamdan gördüm hayret ettim.yine söylüyorum fazla dökerseniz yada üzerinde beklerse direk yanıyor jantın boyası bilginize :)
 
yağ çöz falan döksek sonra üzerine sprey vernik yapsak bi zararı olur mu ki ? hafta sonu deneyip sizinle paylaşayım ben bu durumu :)
 
Geri
Üst Alt