Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tek duy ampülle Amerikan-Park Sinyal ve Çamurluk Sinyali Aparatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AQuStiC

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2009
Mesajlar
46
Yaş
40
Sistem 21wattlık sinyal ampülünü parkta kısık yakarken sinyalde maksimum parlaklıkta yakıyor.Ayrıca çamurluk sinyali de sisteme baglandıgında sinyal esnasında çamurluk sinyaliyle ön sinyal çapraz yanıp çarpraz sönmüyor.Çapraz yanıp sönme özellikle kamyonlarda ve minibüslerde görüyorum.Ve bana göre hoş gözükmüyor.
Çamurluk sinyali hem park esnasında hem sinyal esnasında sürekli aynı parlaklıkta yanıyor.Videoyu aracı çalıştırmadan çektigimiz için biraz kısık gözükmüş olabilir.
Bu yaptıgım aparat ile tek duy ampülle yanan ön sinyal ve sinyalle aynı anda yanıp aynı anda sönen çamurluk sinyali
http://www.youtube.com/watch?v=-8AmyYJ61Wo
Bu da oto elektrikçilerin yaptıgı çift duyla yanan ön sinyaller ve çapraz yanan çamurluk sinyalleriyle klasik amerikan park sinyal uygulaması
YouTube - Turn Signal Mod
Hem sağ ön sinyal hem sol ön sinyal ve çamurluk sinyallerini de düzenleyen full sistemin 2 takım fiyatı 50TL'dir.
Çogumuz aracında zaten çift duylu ampül kullanıyor.O nedenle sadece çamurluktaki sinyalleri düzenleyip çapraz yanıp sönmeyi kaldıran aparatın bir çift takım fiyatı ise 25 TL'dir.Kargo alıcıya aittir.
Ürün direnç kullanarak yapılan bir sistem degildir.Kutu içinde PWM sinyali üreten özel bi entegre ile çalışmaktadır.
Aracın orjinalligini bozmaz.Montajı kolaydır.Ampülü sökmeye çift duy aramaya takmaya gerek yoktur.Arıza ışıgını yakmaz.

 
mk2 leonda zaten vagcom ile yapılabiliyor olmalı bu. ampule falan ihtiyaç duymadan.
dipnot: aynı platform golf 5 ve aynı dönem passatta yapılıyor. ordan yola çıktım :)
 
öncelikle yaptığınız projeleri çok takdir ettiğimi belirtmek isterim..umarım topluma çok faydalı olacak bir buluşun mucidi siz olursunuz..

bildiğiniz üzere makyajlı leonların kornaları direksiyondaki butonuna bastıktan bir süre sonra çalmaktadır.bu durum kullanımda bir çok aksaklığa neden olmaktadır.örneğin bir sürücü bize yol verdi teşekkür etmek için küçük bir dıt yapıcaz mümkün değil;ya korna hiç çalmaz o kısa darbemizle yada daaaattt diye çok bağırır her iki şekilde de rezil olmuş oluruz:rolleyes:
şimdi bu noktadan hareketle aynı platformda yapılan diğer kardeş araçlarda hatta beyinlerinin de aynı olduğu söylenmekte normal şekilde basar basmaz çalışıyorken bunlarda niye böyle çok enteresan:confused:
sizden ricam bu konuda bir çalışma yapabilmeniz yönündedir:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt