Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tebrikler İstanbul

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Evet Tebrikler dedim çünkü Üzgünüm çünkü garipsedim bu yazımıda tüm samimiyet ve içtenliğimle yazıyorum kimse yanlış anlamaz umarım ama ben scw deki üyelerimizin herdefasında aileyiz vurgusunu yapan arkadaşlarımızın birçok konuda hassas ve duyarlı olduğunu düşünüyordum halada öyle düşünmek istiyorum bilindiği üzere Toplumsal Sorumluluk adına Bir Proje Olan Kimsesiz Çocuklarla yapacağımız piknik organizasyonu düzenlemekteyiz açıkcası kimseyi zorla getirecek ve bu sorumluluğunu gırtlağına basarak yerine getirmesini isteyecekte değilim yalnız bu proje bana üyemiz olan seval hanımdan geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim hiç düşünmeden ettim çünki ben scw ailemin böle bir projede aynen benim yaptığım gibi hiç düşünmeden vakit kaybetmeden bende ordayım demesini bekliyordum.
Belki birçoğunuz vaktin olduğunu zaman yaklaşınca benide yazın demeyi bekliyorsunuz yanlız bizim öle bir zamanımız yok arkadaşlar önümüzde 10 günlük bir süre var ve bu süre böle bir organizasyon için çok kısıtlı bir süre.
Sizler adına olayı biraz daha açıklamam gerekirse bu projede sanıldığından bizim kendi aramızda yaptığımız organizasyonlardan çok farklı gerekli yerlerden izinler alınıp belli bir yer belirtilip farklı mercilerde konusu geçmekte sizde taktir edersinizki bir prosüdür var ve doğrusuda bu arkadaşlar.
bu projede ve bu organizasyonda yaklaşık 100 kimsesiz çocuk olucak evet yanlış duymadınız 100 kimsesiz çocuk ve biz bir araç formu olduğumuzdan bu çocukları yanlarında gelecek ve sorumluluklarını alacak kişilerle birlikte araçlarımızla alıp konvoy halinde piknik yapacağımız alana biz götürücez geçen seneki projede offoadçı arkadaşların etkinliğini gördüm aynı şekildeydi ve gerçekten etkilendim daha iyisini yapabileceğimizide kafamda tekbir şüphe olmadan hayal ettim açıkcası.
Şimdi bakıldığı zaman bu organizasyon bizim ve fecebook sayfamızdaki ve dışarıdan duyarlı eş dostunda katılımımıyla yaklaşık 200 250 kişilik bir organizasyon olma yolunda.
Buna İstinayen bizim istanbuldaki tüm arkadaşlarımıza ihtiyacımız var her araç iki veya üç çocuk alsa çocukların şaşkın bakışları arasında piknik alanına varabiliriz.
İşte bende burada dumur oldum açıkcası proje geldi ve dedimki hiç problem değil biz bir kanlıca kahvaltı yaptık 35 araba vardı böle bir projede enaz 50 araba çıkar dedim.

Lütfen beni yanıltma SCW bu çocuklar bizim geleceğimiz belki senin orada söyleyeceğin bir söz belki senin orada verebileceğin bir hediye veya bir bakış onun hayatında farklı şeylere sevk edip farklı düşüncelerde gelişmesini sağlıyacaktır.
Bu bir organizasyon değil bu bir projedir arkadaşlar bunu iyi anlamak ve bugünden tezi yok taşın altına elini koymamız gerekmektedir çünki zamanımız yok.
konuyu görmeyen arkadaşlara telefonlarla ulaşalım konuya bakıp listeye isimlerini yazmasını tavsiye edelim.
Eminim ciddiyetini anlayan arkadaşlarım gereken ilgiyi gösterecektir.

Şimdiden Hepinize Teşekkürü Borç Bilirim.

Saygılarımla
 
Abi biraz önce konuyu gördüm kusura bakma ne'olur. Ben geleceğim detaylı bilgi için mesaj gönderirmisin barış abi
 
detayları yazıcam mehmet önce listemizi oluşturalım bakalım ama kısa ve öz olarak 9 haziran pazar günü gerçekleştiricez.
 
allah sizlerdende razı olsun uzaksınız gelemiceksiniz ama bu terkinde bulunmanız bile yetiyor insana aslına bakılırsa benim gönlüm çok önemli değil önemli olan oraya gelecek çocukların gerçekten kendini bu vatan üstünde yanlız hisetmemesi ne kadar kalabalık olursak o kadar iyidir.
Allah bize daha o duyguyu yaşatmadı anamız babamız hayatta çok şükür ama insanın yaşı kaç olursa olsun birgün bunu hisedecek.önemli olan bunu bu ufak yaşta hiseden ve daha fazlasını yaşayan kardeşlerimizin birgünde olsa bazı şeyleri unutturmak inşallah bol katılım olucak erdemcım yani öyle ümidediyorum [MENTION=21572]seat_leon[/MENTION]
 
allah sizlerdende razı olsun uzaksınız gelemiceksiniz ama bu terkinde bulunmanız bile yetiyor insana aslına bakılırsa benim gönlüm çok önemli değil önemli olan oraya gelecek çocukların gerçekten kendini bu vatan üstünde yanlız hisetmemesi ne kadar kalabalık olursak o kadar iyidir.
Allah bize daha o duyguyu yaşatmadı anamız babamız hayatta çok şükür ama insanın yaşı kaç olursa olsun birgün bunu hisedecek.önemli olan bunu bu ufak yaşta hiseden ve daha fazlasını yaşayan kardeşlerimizin birgünde olsa bazı şeyleri unutturmak inşallah bol katılım olucak erdemcım yani öyle ümidediyorum @seat_leon

inş. abicim güzel bir organızasyona güzel bir katılım olucak arkadaşlarda duyarlı olucaklardır.. Allah'ım kimsenin başına vermesin anne baba olmadan ailesiz yaşamak gibi bir duyguyu.. ümitlerinde boşa çıkmıycak inş. inanıyorum geçte olsa destek gelecektir..
 
Ben Geilyorum demiştim listeye yazmamışsınızz. :D babamın gıtme ıhtımalı %80 ehliyetim olsa tüm projelere tüm organizasyonlara buluşmalara kesin diyebilirdim ama malesef arabada babamın ehliyette babamda. 14 Yaşıma geldım artık 4 senem var.. :D [MENTION=5017]Absolut[/MENTION] sonuna kadar haklısın abı yazını okudum atlamadan . SCW olarak o cocuklara güzel bir gün yaşatalım oyuncak alabilirseniz alın sevinirler abilerim. Bir Kahvaltı bulusmasında yollarda tek bir şeridi kapatıyorsak bu projede 4 şeridide arabalarla doldurmalıyız . 35 ıde aşmamız lazım 50 70 araç olmalı tahminen scw nin en cok istanbuldan uyesı var ve bizde istanbul olarak 50 aracı bulmamız lazım .Başka illerdende katılım olursa cok güzel olucaktır 50 yide aşalım scw.
 
Ben Geilyorum demiştim listeye yazmamışsınızz. :D babamın gıtme ıhtımalı %80 ehliyetim olsa tüm projelere tüm organizasyonlara buluşmalara kesin diyebilirdim ama malesef arabada babamın ehliyette babamda. 14 Yaşıma geldım artık 4 senem var.. :D @Absolut sonuna kadar haklısın abı yazını okudum atlamadan . SCW olarak o cocuklara güzel bir gün yaşatalım oyuncak alabilirseniz alın sevinirler abilerim. Bir Kahvaltı bulusmasında yollarda tek bir şeridi kapatıyorsak bu projede 4 şeridide arabalarla doldurmalıyız . 35 ıde aşmamız lazım 50 70 araç olmalı tahminen scw nin en cok istanbuldan uyesı var ve bizde istanbul olarak 50 aracı bulmamız lazım .Başka illerdende katılım olursa cok güzel olucaktır 50 yide aşalım scw.

ellerine yüreğine sağlık len hasan :) sen bu yazınla ehliyet kursuna git 18 doldurdum bana ehliyetimi verin de yeridir kardeşim.
 
ellerine yüreğine sağlık len hasan :) sen bu yazınla ehliyet kursuna git 18 doldurdum bana ehliyetimi verin de yeridir kardeşim.
ah abim ahh çektiğimi bir bilsen bizim burada bahcenın suyuyla arabayı yıkıyorum arabayı sadece geri vitese takıp 5 6 adımlık geri alıcam vitese takmasam bile el frenini indirsem o musluğa doğru yanaşıyor babam ona bile kullandırtmıyor ahh ahh. :D ehliyeti ömrüm olursa alıcam ilk işim musluğa yanaştırmak olucak.:D
 
Geri
Üst Alt