Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

TDI Sport

mehmetelt

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
3,615
Arkadaşlar aracım 145 bin kmde 1.9 tdi 130 hplik chip falan da var. ilk çalıştırdığımda bir sıkıntı yok ama motor ısısı 50 ve 90 derece arasına geldiğinde rölantide dururken araç biraz titriyor. 90 dereceye sabit ısıya geldiğinde hiç titreme yapmıyor. bu neden olur bilgisi olan var mı? aldığımdan beri böyle
 
aldığından beri böyleyse boşver be abi.. :)
 
acaba diyorum enjektör falan mı bozuk? ama motor ısınınca kesiyo titremeyi. anlamadım valla :D
 
ısınınca kesiyosa termostatta falan sorun olabilir belki..
 
Diagnos olmadan bu tarz bir arıza veya sıkıntıya cevap vermek çok zor hele ki sadece tarif ile lakin hararet müşürü arızalı olabilir, mazot pompasında bir şey olabilir, tandem pompasında bir şey olabilir. Hep olabilirlerde kalır bu tarz bir sıkıntıya cevap vermek zorunda kalırsak.
 
dızellerde su kızdırma bujılerı denılen tarzda b olay var,acaba sorun orda olabılır mı mehmet ? dıagnostık olmadan cıdden cevap vermek zor abi
 
Can ısıtmalarda problem olsa çalıştırmada çok zorluk çıkarır ama
 
Mehmet abi ne olur ne olmaz servise götür derim. Bazı problemlerin önceden çözülmesi daha sonra olabilcek başka büyük problemleri engeliyebilir. Geçmiş olsun. inş. en yakın zamanda çözüme ulaşır..
 
Geri
Üst Alt