Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tayinim Çıktı Aydıncığa

s.aydin

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Haz 2012
Mesajlar
220
Yaş
40
Dostlar norm fazlası bir öğretmen olarak anasınıfı öğretmeni olarak çalışıyordum şimdi sınıf öğretmeni olarak Aydıncık'a atandım. Resen atamaya kalmamak için tercih ettim. Birkaç gündür foruma giremiyorum internetim falan yok evimde ama kalbim sizlerle dostlar...
Fırsat buldukça forumu takibe devam edeceğim sevgiyle kalın,kendinize iyi bakın ...
 
Usta Allah yardımcın ve yanda olsun, umarım herşey gönlünce olur kendine dikkat etmen dileğimle. Dikkat et kendine. SCW Ailesinin gönlüde hep seninle bunu unutma...
 
hayırlısı olsun başarılar dilerim gittigin yerdede biz burdayız en kısa zamanda bi düzene girince bekliyoruz snii:hosgeldin:allaha emenet ol grsz:eek:key:
 
Hakkında Hayırlısı Olsun sende kendine iyi bak :hosgeldin:
 
Ataman hayırlısı olsun herşey gönlünce olur inşallah:)
 
hayırlısı olsun bizleri boşlama fırsat buldukça ses ver bize ysni görevinde başarılar
 
genç yaşta pek açmaz ama emeklilikte gidilebilecek yerdir aydıncık neyse Antalya yolu üzerindesin artık gelip geçerken kapını çalarız hocam :)
 
Geri
Üst Alt