Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tavsiyeleriniz önemli

2.0-TSİ

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
35
Yaş
43
2011 1.4 tsi 'ım var 4.000 km de. FR serisi ile değiştirmelimiyim. yoksa aynı para farkına elimdeki aracımı şekillendirmeliyim. tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
önce sizi bi tanıyalım üyelerimiz bölümünden...
 
aradaki farka aracını çok daha iyi yapabilirsin bence hiç bulaşma derim,ayrıca zaten kasanın sonu geliyor alım-satımdan zarar edersin..
 
elindekiyle oynaman daha mantıklı bencede
 
FR Serisi çok hoş ama. niyeti bozdum iyice. servis 37000 dedi arabama. kıyamadım daha 4000 d yaa.
 
Daha dün öğretmen bi arkadaşım aldı FR 1.4 (47 bin TL'ye) bence hiçde öyle 5-6 Bin TL fark verilecek bi yanı yok.. İki üç sensör iki koltuk farkı, üstelik yani modellerin tümünde öyle galiba ama her yer saf plastik.. bizim kasalarda en azından kapı kolları gövde rengi.. onda oda yoktu saf siyah plastik.. Ha koltuklarını çok beğendim o ayrı.. ama motor aynı donanın desen bir iki sensörü var 2009 öncesi onların hepsi standarttı zaten bi numarasını göremedim, gövde rengide simli kahverengi gibi gbişey.. süperdi diyemem ben griyi daha çok yakıştırıyorum şahsen ayrıca tampon mesele değil altında 1.4 olduktan sonra FR olsa ne Cupra olsa ne.. kaputun altı önemli asıl.. olacakki şöyle 1.8 yahut 2.0 TSI o zaman FR arabam var diyebilesin..
 
Geri
Üst Alt