Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tavan kaplama çalışmamız

Güzel olmuş havası değişmiş birden aracın jant istiyor ama biran önce

kurye ile elden teslime verildi
 
Kardeşim hayırlı olsun. Hakikaten artık bir de çelik jant istiyor. Bu arada maddi olarak ne kadara mâl oldu acaba ?
 
araçta o eksik bu eksik şunu yapın buda olsun demeyeceğim fakat tavan kaplama aracın görüntüsünü @mehmet_one 'ın da dediği gibi acaip değiştirmiş katılıyorum
 
Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel olmuş. Böyle tavan kaplamalarında ruhsata çift renk şeklinde işletme zorunluluğu var mı?
 
Hayırlı olsun, gerçekten çok güzel olmuş. Böyle tavan kaplamalarında ruhsata çift renk şeklinde işletme zorunluluğu var mı?

Normalde işletirsiniz sizin karınıza olacaktır çevirmede polis sökmenizi isterse eğer aracı bağlamak yerine minimum 1.5 saat uğraşırsınız sökmek için %30'luk kısmına kadar kanunda izin var fakat bunu size ceza olarak yazabilir veyahut aracınızı bağlayabilir işletmenizde fayda var mahkemelerle uğraşacak değilsiniz takipsizlik vs derken hem cezayı ödemiş hemde bıkmış olursunuz işletme kısmındada reklam faturası hariç boya faturası götürmeniz gerekiyor akabinde ek1 dolduruyorsnuz araç muayeneye girmiyor sadece renk tespit yapılıyor ruhsatınızın bir yaprağıda değişiyor haliyle emniyetten ruhsatınızı alıp devam ediyorsunuz.
 
Teşekkür ettim @yussim @xure @mmercetin
Maddi açıdan pek bi masrafım olmadı folyoyu 30 ₺ karşılığında reklam malzemesi satan yerden aldım. Montajını yapan kişi de arkadaşım bu işlerle uğraşıyor hatır işi oldu yani.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst Alt