Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tavanı kaplatıpta ruhsata işleten varmı?

silentstorm61

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Haz 2010
Mesajlar
436
Merhaba arkadaşlar geçen arabama tüp taktırdım, tavanda kaplı benim madem muayeneye giriyorum, 2sini beraber ruhsata işleteyim dedim, emniyetteki polis tavan sökülüp tekrar muayeneye gidecek çünkü yasakmış, arabada 2 renk olayı yokmu arkadaşlar yanlılşmı biliyorum...
 
tawan kaplama çift renge girmiyor bildiğim kadarıyla. muayeneden gecenleride biliorm işletmeden
 
Aracın 1/3 ünün rengi değişmediği sürece ruhsata işlemeye gerek yok..Ama işletirsende faydası olur başın ağrımaz..
 
bende bunu soracaktım..yasal mı deil mi?buralarda ruhsata işli deilse polisler sökmeye başlamışta.. nasıl savunacağız kendimizi
 
Normalde kanun böyle ama tavan kaplatanlar genelde modifiyeciler olduğundan polis terslik yapıyor..İşletmekle bu sorunu ortadan kaldırıyorsun..Ben işletmedim ve soran polisede 1/3 ü değişmediki diyorum..
 
Çift renge girer... Ben işlettim.. Renk 1 kırmızı renk 2 siyah yazmakta ruhsatta... Sadece tavan kaplı diye 10 kere çevrilmişimdir... Ama her çeviren şaşırdı.. hayret renkler işli diye.. yoksa isterse aracı trafikten men etme hakkına sahip.. 1 hafta süreli trafikte olmana izin verilip.. sonrasında ilk çevirmede bağlanırsın.. o 1 haftalık sürede muayene için verilen süre.. işlettikten sonra birde trafik şubeden cezayı kaldırman gerekiyor.. Velasılkelam hiç durma işlet derim ^^:eek:key:
 
anıl sana şunu sormak istiyorum, aracın ruhsatını değiştirirken, kaplama faturasımı getirdin boya faturasımı?
 
sorun yasal boşlukta, çift hatta üç renk de olabilir ruhsat (ben de bir ara vardı) veya kgökkuşağı da ancak, boyalı olması lazım tüm renklerin, yeni trend olan kaplama, trafik kanununda geçmiyor, normal şartlarda folyoyu renk olarak ruhsata yazdıramamak lazım ama muameleciler bunu başarabiliyor.
 
Geri
Üst Alt