Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tatil önerisi ?

maceren

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
400
arkadaşlar tatil antalya bodrum kuşadası çeşme haricinde bir alternatif arıyoruz ? yine sahilde tavsiye edeceğiniz yerler varmı ? varsa nasıldır eylenebilirmiyiz? kız arkadaşımla gideceğiz, neler yapabiliriz böyle bir paylaşımın bir çoğumuz için faydalı olacağını düşünüyorum.. şimdiden teşekkürler..
 
4 tane kafa arkadas filan gidebilseydiniz Cunda'yi da tavsiye edebilirdim.. gunduz hesaplisindan tekne gezi aksam geyigin krali :)
 
akyaka...araştır

abi netten resimlere ve yorumlara bakıyorum herkes çok güzel şeyler yazmış resinlerdende süper gözüküyor, ama iki kişi gidersek sıkılırmıyız yorum yapanlar hep emekli olunca buraya yerleşecez ailemle geldik tadı damağımızda kaldı falan demiş..
 
bodrum kuşadası çeşme haricinde bir alternatif arıyoruz diye yazınca aklıma burası geldi sıkılırsan çevre yerler çok yakın
 
Bence erdekte denize yakın mütevazi bir otel.... geceleri temizde sakin insanlar düzgün canlı müzik vs.yani kız arkadaşınla olucağın için gündüzleride ocaklardan devam et sessiz sakin kimsenin uğramadığı koylar...
 
marmaris
sakin bi yer isterseniz assos
 
kaş - kalkan - kekova - patara - oludeniz yapayım diyorum ama ne dersiniz arkadaşlar? varmı buralara gidenler ?
 
Geri
Üst Alt