Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tampondaki vida delikleri hk.

schumi

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
8,180
Ön tampondaki plakayı küçük yaptırıcam. Fakat mevcut durumda yanlarda vidalama yapıldığı için delikler dışarıda kalıp görünecek...Tampon plastik olduğundan macun tutmaz diyorlar...Vida deliklerini başka ne ile kapatırız. Yada belli olmaması için ne yapılabilir. Renk kırmızı bu arada...
 
Sticker, kırmızı vida, kırmızı ısıtmalı silikon aklıma gelenler
 
Kırmızı vida nerede vardır,link yada resim atmanız mümkün mü?
Netten bi araştırırım. 2 sene önce Leon için bi tunning çiye gittiğimde orada görmüştüm. Rengarenk vidalar vardı. Kırmızı, siyah, beyaz...
Yada şöyle yapılabilir normal vida beğenirsiniz onu sprey boyayla 2 yada 3 kat boyarsınız. Ama tunning lerde plakalar için renkli vida kesin vardır.
 
eeeen ucuzundan park sensörü alıp, gövde rengine boyatın, sadece sensörleri takın, hem daha donanımlı hem de daha düzgün görünür :)

sensör kitini monte ettirmenize gerek yok sadece 2 adet sensörü taksanız yeter :)
 
Sıcak silikon ince su zımparası biraz kırmızı boya işleme yeniden zımpara pasta ondan sonra aynı sıfır

kurye ile elden teslime verildi
 
şumi kardaş bu bauhausda civata vida vs şeyler gözükmesin diye kapak stikerler var kucuk kalın,yuvarlak.
nalburiye civi kıloyla civata reyonunda görürsün.sağlamdır.onu alırsan yapıştır onun üzerine de film cektir karbon gibi misal...oldu bitti bende de aynı sıkıntı vardı kare plakayı takınca vida delikleri kaldı belli bile olmuyor.
direk film yaparsan zamanla cukurlaşıyor patlıyor delik açılıyor @schumi
 
Sıcak silikon ince su zımparası biraz kırmızı boya işleme yeniden zımpara pasta ondan sonra aynı sıfır

kurye ile elden teslime verildi
Bende aracıma kare plaka takmak istiyorum ancak önceki sahibi plakanın en sağına ve soluna 4 er 5 er tane delik açmış bakalım denedikten sonra nasıl olucak
 
şunu da yapabilirsiniz büyük plakalık şeklinde sadece küçük plakaların takılabileceği plakalıklar var onu alıp takabilirsinizde.
 
Geri
Üst Alt