Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tampona takmışlar:S

yukcell88

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
1,521
Dün akşam işten çıkarken arka tamponun sol kısmındaki çıkıntının 2 cm gibi değil de daha büyük olduğunu farkettim (2cm'lik bir çıkıntı zaten vardı). Baktığımda o çıkıntıdan takmış bir aracın tamponumu gerdirip tam köşeden üst kısmını bi 8 cm kadar kırdığını farkettim (siyah banda kadar), çok canım sıkıldı, arabanın sağında solunda kartvizit filan da yoktu, insanlar kul hakkına girmeyi ne kadar çok seviyor yahu!!!

13 binlik araca kasko yaptırmadım doğal olarak, trafik sigortası da ödemiyor bunu.. Çıkma tampon 150-200 TL civarı, bir de boyatma meselesi olacak... En mantıklısı tamir ettirip birinin sağlam vurmasını beklemek olacak değil mi :S
 
Geçmiş olsun kardeşim. Maalesef insanlarımız böyleler. Bencede tamir ettirmeye çalış. Tamponla atlattığına da şükret:)
 
gecmiş olsun emre malesef ögle bizim insanımız :( tamir ettir boşver
 
kardeşim geçmiş olsun Allah daha büyüğü ile karşılaştırmasın...
 
Emre geçmiş olsun Allah beterinden korusun ama bu aralar sende bir şeyler var bir okut üflet kendini
tamponuda tamponcu alide yada bülentte tamir ettir.
 
çok geçmiş olsun.. maalesef böyle şeyler hepimizin başına geliyor.. ama sadece tamponda olması sevindirici... çünkü kaskon yok ve kaportada felan hasarın olsaydı daha çok üzülürdün... bunada şükür diyelim...:eek:key:
 
geçmiş olsun emre, allah beterinden saklasın. gökhan abinin dediği gibi tamponcu ali de yaptırman daha uygun olur. değiştirme işine girme.
 
Geri
Üst Alt