Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tampona sürtmüşler pufff :(

clascocuq

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
476
Yaş
43
PHP:
http://imageshack.us/photo/my-images/232/fotorafm.jpg/
PHP:
http://imageshack.us/photo/my-images/35/fotoraf1f.jpg/
PHP:
http://imageshack.us/photo/my-images/839/fotoraf2f.jpg/
hiç farkında deyildim bi baktım birisi sürtmüş gitmiş terler boşaldı okadar dikkat ediyosun bugun bostancı sanayideki ustama bıraktım lokal bi boya yapıcak bakalım akşam alıcam .
 
Gecmis olsun, benim de iki hafta once sag arkada ayni yere surtmuslerdi. Henuz yaptirmadim duruyor oyle.
 
Ben de baya kılımdır da şimdilik bekliyor bakalım. Bir de benim araba beyaz, siyahta nisbeten daha az belli oluyor :)
 
geçmiş olsun

olur böyle şeyler can sıkmaya değmez
 
geçmiş olsun benim de geçen gün sıkışık trafikte dar açıyla sollamak isteyen akıllının teki arka tamponumun köşesine sürttü ve de hiç oralı değil ben korna çalmasam basıp gidecek birde inmiş bana birşey yok pastayla çıkar diyor be mal tamponun boyasını sildin alttan pilastik gözüküyor neyi pastayla çıkaracam dedim dalacaktım az daha. gelmiş bir de akıl vermeye çalışıyor böyle cahillerden uzak duracaksın bende ne halin varsa gör dedim bastım gittim çok canım sıkılmıştı :( hala gördükçe de sıkılıyor
 
Geri
Üst Alt