Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tampon folyo kaplama hk [fikirler]

Sinan

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eki 2009
Mesajlar
318
Sizce hangisi daha güzel? Yakın vadede jant düşünmüyorum..

Orijinal :
http://img687.imageshack.us/i/dsc06635.jpg/

1)

http://img21.imageshack.us/i/dsc06635123123.jpg/

2)

http://img687.imageshack.us/i/dsc066351231232.jpg/

3)

http://img21.imageshack.us/i/dsc066351231232plaka.jpg/

2 ile 3 arasında sadece plakanın yeri farklı.

Plakanın olduğu yeri mat siyahla mı parlak siyahla mı kaplatırsam daha güzel olur? Tavana da folyo yakın zamanda yok. Kapı kolları ve ayna kapakları boyanacak.

---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 15:48 ----------

oval Seat Sport egzoz ucu yakışır mı sizce?
 
Bence mat folyo kaplatsan güzel olur.Ayrıca plakayıda 2-3 numaranın arasında bi yere koymalısın...
 
ben parlamasını istemezdim o nedenle mat folyo..

hangisi dersen de #2 çünkü 3.'sünde plaka aşağı inince arabanın donu düşük hissi yaratıyo insanda.. :D ;) :D

dediğin egzost da yakışır ayrıca..
 
bence 2 numaradaki olsun ama mat siyahla tabiki.3 te plaka düşmüş gibi duruyor.
 
hm. Peki difüzörümsü parçayı boyatmak mı daha mantıklı folyo kaplamak mı? Bi yere şimdi dokunur falan direkt kalkmasın folyo..?
 
Aynen dogukanın dediklerine katılıyorum Sinan.

Bunun dışında tampon altını o şekilde nasıl boyatacaksın acaba? Bana pek saglıklı olur gibi gelmiyo. Ama güzel durmuş. Eğer boyacı "atmaz" garantisini veriyosa öyle yaptır bence. Veya o tampon altını komple metelik griye de boyatabilirsin. Beyaz ibizalı bir arkadar bu şekilde yapmıştı güzel oluyo.

Benim araba siyah zaten ben tampon altını da metalik siyaha boyattım. Gayet güzel oluyo ama gride nasıl durur bilmem.

Oval seat egzoz ucu bence tek başına güzel değil. Çok yalnız ve emanet duruyo. Aynısından iki tane alıp yanyana koymak daha mantıklı bence. Biraz pahalıya gelir servisten alırsan ama çok güzel durur. Git sanayiden 60 lira ver al iki tane :D
 
Aynen dogukanın dediklerine katılıyorum Sinan.

Bunun dışında tampon altını o şekilde nasıl boyatacaksın acaba? Bana pek saglıklı olur gibi gelmiyo. Ama güzel durmuş. Eğer boyacı "atmaz" garantisini veriyosa öyle yaptır bence. Veyz o tampon altını komple metelik griye de boyatabilirsin. Beyaz ibizalı bir arkadar bu şekilde yapmıştı güzel oluyo.

Oval seat egzoz ucu bence hiç güzel değil. Çok yalnız ve tek duruyo. Aynısından iki tane alıp yanyana koymak daha mantıklı bence. Biraz pahalıya gelir seristen alırsan ama çok güzel durur. Git sanayiden 60 lira ver al iki tane :D

serviste çift çıkış yok? :D ibiza için tek çıkış uç sordum 230 lira dediler :D Tabii dedim ben de :D Aksine, ben de o uç güzel olur diye düşündüm şimdi. Paintte biraz daha uğraşıp yapmaya çalışırım bişeyler :D görsel olunca daha kolay oluyor karar :)
 
2 numara derim
aracın renk tonuna uygun folyo bulunurmu
tampondaki pilastiği komple boyatıp(gri) ortasını folyo ile kaplıya bilirsin
 
Ya yanlış söylemişim Sinan, o bahsettiğim arkadaş aynı senin 2. reismde yaptıgını yapmış kaplama yoluyla. Çok güzel duruyo o şekilde sen de öyle yaptır kesin. Resmini koycam şimdi.

Çift çıkış yok serviste aynısından iki tane al yan yana koyarsın, 230+230 da sana koyar biraz ama 460TL :D
 
Ya yanlış söylemişim Sinan, o bahsettiğim arkadaş aynı senin 2. reismde yaptıgını yapmış kaplama yoluyla. Çok güzel duruyo o şekilde sen de öyle yaptır kesin. Resmini koycam şimdi.

Çift çıkış yok serviste aynısından iki tane al yan yana koyarsın, 230+230 da sana koyar biraz ama 460TL :D

460 liraya son susturucu bulurum ben düzgün :D Sadece uçla kalmaz iş :D Çok para 230 lira ya. Hem su borusu gibi olacak yine ufak :D custom yolundayım sanırım :) Ya da sport oval uca 150 lira.
 
Geri
Üst Alt