Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Taksiyle 4K km..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
New York'ta bir taksi şoförü hayatının en kârlı teklifiyle karşılaştı. Arabaya binen müşteriler Los Angeles'a kadar taksiyle gitmek istedi.

Muhammed Alam'ın taksisine binen ve ona 'hayatının yolculuğu'nu yaşatan yatırım bankacısı John Belitsky ile arkadaşı Dan Wuebben New York LaGuardia Havalimanı'ndan çıkışta, ülkeyi gezmeye karar verip şoförle anlaştı.



New York'tan Los Angeles'a kadar 3940 kilometre (2.448 mil) ve altı gün sürecek yolculuk için taksiciye 5 bin dolar öneren ikili yol üzerinde Las Vegas'a da uğradı.

Las Vegas Hatırası
Hatta Belitsky ve Wuebben burada kumarda 2 bin dolar kazandı. İkilinin bir yaşgünü partisinde akıllarına geldiğini söylediği yolculuk, Cuma günü California'da bitti.

ntvmsnbc
 
60km daha gitseymiş, gerçekçi mi olmaz diye yapmadılar acaba :D ben en fazla bi seferde 110 falan verdim arabam yokken az para gitmedi ya bunlara
 
las vegasda da parayı çıkarmışlar
 
Yatırım bankacısı? Heni şu tüm dünyayı krize sürükleyen bankacılardan mı, sonra 100yılın karını açıklayanlardan? Batan petrol firmasına A+ notunu verip, borsada küşük yatırımcıları intihara sürükleyenlerden mi?........
 
böyle fantazimi olur 5000 dolar 5000 dolara neler olur neler :)
 
Geri
Üst Alt