Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Takaslı 2006 Toledo

mehmetelt

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
3,615
Arkadaşlar Allah'a şükür çocuğu büyüttük sayılır ve coupe ye geçme zamanım tekrardan geldi diye düşünüyorum. kafamdaki araçlar colt czt, C4 VTS (bu aralar bu aracın sahiplerine bişeyler olmuş abartı yüksek fiyat istiyorlar.daha 3-4 ay önce 22-23 liraya satılıyordu bu araçlar). eğer etrafınızda 4 kapı arabaya geçmek isteyen ve bu araç sahibi tanıdıklarınız varsa aracı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. ilanım aşağıda: bu arada araba fotolardan çok daha şık duruyor. fotolar gerçekten kötü çıktı.:)

Seat Toledo 1.6 Reference 2006 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 90758521
 
karabükten bi seatımız eksilecek mi şimdi mehmet hocam? fotoğraflar arabayı yansıtmıyor bence de yenile derim :) hayırlı satışlar..
 
karabükten bi seatımız eksilecek mi şimdi mehmet hocam? fotoğraflar arabayı yansıtmıyor bence de yenile derim :) hayırlı satışlar..
çok sağol seçgin hocam. seat hep kalbimizde. şimdilik maddi imkanlar buna el veriyor. ilerde durumum olursa ilk alacağım leon cupra veya leon fr olacak. :eek:
 
Hocam Bu Tür Araçlara Genelde Aileler Bindiği İçin Sizin Araçta sanki genç kullanıyomuş gibi durduğu için Pek Kolay Satamazsınız.Yerinizde Olsam Orjinal Jantlar Varsa Orjinalleri takarım kaputtan folyoyu sökerim .Ve aracın Tam aile aracı olduğunu belli ederim . Jantlar satılıksa msj atabilirsiniz bana.
 
spor istiyorsun tam benim araba ama fiyatımız uymaz keske olsa arabalar yabancıya gitmemiş olurdu
 
Geri
Üst Alt