Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tüvtürk muayenesi

18891945

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
784
selamlar..bir kaç kişiden daha önce duymuş olduğum şeyi artık kesin bir bilgi olarak söyleyebiliyorum..aracımın temmuz vergisini ödememiştim..dün muayeneye gittim..bana söylendiği gibi,vergiyi yatırmamış olmama rağmen bir sorun yaşamadım..(zenonlara ve arka camlardaki filmlere hafif kusur yazdılar,geçti)..muayenem normalde ağustos 15 te dolacaktı..ama bu bilgiyi doğrulama amaçlı gittim,doğruladım:)

kısacası,muayeneye temmuz yada ocak ayında gidilirse,o aya ait vergi ödenmemiş olsa bile sorun çıkmıyor..bilginize..

not:egzoz emisyon ölçümü 01.01.2010dan itibaren zorunlu hale gelmiş,yapılmadığı ya da süresi geçmiş olduğu zaman aracı muayeneye almıyorlar..

başlığı düzeltebilirseniz sevinirim..
 
aynen cok dedıkodu gezıyodu ama dogruymus bende soktum muaneye fılm ve xenondan gectı (ama far ayarı bozuk olursa gecırmıyolar haberınız olsun)
 
valla bendeki hafif kusur far ayarı için yazıyordu zaten..çok bozuk değilmiş demek..
 
bilgi için teşekkürler.. :)
 
Arka cam filmi dedinizde onlerde cam filmi yokmuydu?
 
Geri
Üst Alt