Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tüp ve Yazılım

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
arkadaşlar çok düşündüm..ve yarım kararsızım..araca tüp takayım diyorum..istememe rağmen ama gidiş geliş antep istanbul arasında yaklaşık 300 tl gibi bir karım olacak bunun dışında ayda 100 tl gibi karım olacak..
ve arabayı satmayı beklesemde şu ana kadar internet ilanım için sadece bir kişi aradı bunun dışında burda eş dost baktı arabaya..yani satışı geçikecek..
bende diyorum
TÜPLER UZAYDA :D topluluğuna bende katılayım mı..istanbulda olsam benzinli olması sorun değil..ama burda sorun çünkü kurudum ek iş yapamıyorum..
o yüzden tüp..
ama kafama takılan şu tüp takınca ilave bir tüp beyni takıyorlar..artık araba bu beyni mi kullanıyor..:confused:
mesala istanbula gelmişken hadi bi de yazılım yapayım dersem?? araç tüplü olduğu için yazılım işe yarar mı??
hangi beyne yazılım yapacaklar..:confused:
 
abi hem tüp hem yazılım olduğunu bir yerlerde görmütüm ama çok saçma olur bence. yazılım yapılsa bile arabanın gidişi çok değişmeyecek. tüp taktır ekonomi açısından iyi olur. yok ama araba gitsin istiyorsan o zaman bencede araba satılır dizel alınır.
 
yazılım falan aklımda olan birşey değil ..tüp e ekstra beyin takılınca böyle birşey geldi aklıma..evt satılır..dizel alınır..ula elimde patladı araba..
almanın bir lafı vardı ona döndüm..
lada almak .g evden kadın almak gibidir son sahibi sen olursun demişti..
demek ki seat içinde geçerli bu olay..
 
beyın olmadan lpg nın enjektorlerıne nasıl gaz gelcek tabıkı de var ve kalıbrasyonu yapılıyor orjınal beyıne gore,tabı o ısı adam akıllı yapan kısı de azdır.eger arabana da yazılım yaptırcak olursan lpg beynını yenıden ayarlatmak zorundasın.b nevı syle dusunebılırsın lpg takıldıgında ayrca b unıte daha takılıp arabanın ustundekı yazılım neyse onun en benzerını lpg ıcın kopyalıyorlar.
 
Güçten düşmesin ve zırzırzır ötmesin diyorsan Teleflex tak. Onun beyni otomatik yapıyor ayarını. Yine de sormak lazım yazılım işini. Gaziantep'te var diye hatırlıyorum bayisi.
 
bencede varol abi sat gideninden bi dizell araç al lakin çok üzülürsün dizele geçtiğin zaman zaten senin aracına yazılım 5 10 hp verir en fazla onada değermi değmezmi ben bilemem yazılım tüp olayıda yüksek basınçlı turbo araçlarda yazılımlı olarak söylüyorum çok tehlikeli ama senin araca eğer biniceksen taktır derim yazılımada girme :D
 
teşekkürler can harika bilgi..beyin taktıklarını ve gaz ayarı falan filan olduğunu biliyordum da merak ettiğim konu..orjinal beyne yapılan yazılım bunda da işe yarıyor mu..yoksa extradan buna da yazılım yapılmalı mı diye sen bunun cevabını vermiş oldun..
şu an düşünme aşamasındayım..burda bir adam buna istanbuldan falan adamlar geliyor..bu adam tfsi.ve tsi lara bile gaz takabilyormuş sorunsuz olarak..
evt şu an bir suriye benzini denemsindeyim..ve bu benzinle yakıt şu an 20 kuruşlara düştü hızlı kullanımda bu tahmini değer..tabi..
ama bu benzini istanbulda bulamayız..
ve hangisi daha zararlı araç için..biraz önce prins in sayfasına girdim ve biraz okudum onun çok para biliyorum ama pazarlama amaçlı güzel şeyler yazıyordu yazmasına..
da cevabın için teşekkürler
 
varol abi LPG var huzur var:) Lütfen Peşimden Gel:) senin arabanın aynısına yapmış Gazikent bence orayla bir görüş adamlar FSI TFSI TSI a LPG takıyor mutlaka görüşmelisin 990 TL ver 10 taksitle sonrada 2 git gel istanbula işte parası çıktı ;)
 
Geri
Üst Alt