Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Tüm dostlarımıza teşekkür ederiz..

SeatClubWorld

Administrator
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
1,023
Yaş
14
Gerek düzenlenen organizasyonlara iştirak ederek,gerek forumda paylaşımlarda bulunarak yanımızda bulunan, bir otomobil forumundan daha fazlası olan seatclubworld üyesi tüm arkadaşlarımıza verdikleri emek,destek ve samimiyetleri için yönetim adına teşekkür ederiz..

Kurulduğu zamandan bu ana kadar her zaman sevgi,saygı,samimiyet ve dürüstlüğü benimsemiş olan bu forumu oluşturan siz sevgili dostlarımızın desteği ile daha nice güzel organizasyon ve paylaşımlara imza atacağız..

Sevgiler,Saygılar..
 
Organizasyonlara katılarak birlik ve beraberliği güçlendiren tüm dotlarıma sonsuz teşekkürler...

Baharda Bursa organizasyonunda rekor katılım sağlamak dileğiyle,Bursa organizasyonunun da müjdesini vereyim...:)
 
- yedin bugün komutan:)
Abim haklisin.. Sabahda konustuk seninle geliyordum.. Ama gelenleri ceviremedim kapidan. Cok buyuk saygisizlik olacakti. Koca koca adamlari gondermeyi acikcasi hic yakistiramadim kendime. O an bir tercih yaptim. Acikcasi olmasi gerekenin o oldugunu dusunuyorum.Cezam neyse raziyim..Kes kellemi.. Bilirsin senden ne geliyorsa tamam derim..
 
Ben de yönetime ve katılan tüm dostlara teşekkür ederim...
 
Geri
Üst Alt