Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Sweatshirt ve Anahtarlık Önerisi

CanCan11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
16 Ocak 2010
Mesajlar
1,404
Yaş
35
Arkadaşlar uzun zamandan beri yapılması planlanan sweatshirt için bir tasarım yapıp siparişini verdim. www.tisho.com adresinden gerçekleştirdim bu işlemi. Fakat sayfada görüntü net olmadığı için bir resim alamadım ve ekleyemedim. Anlatmak gerekirse sweatshirt in arka kısmında scw logosu ön sol kısımda ufak scw logosu ve sağ kısımda scw de kullandığım nickimi yazdım. Ve maliyet olarak ta 50 TL mal oldu. Müşteri hizmetlerinle daha sonra toplu sipariş yapabilme ihtimali olduğunu söylediğimde fiyatın daha esnek olacağı konusunda bilgi aldım. Ürün gelince resimlerini ekleyeceğim. Siparişi bugün verdim.

Anahtarlık önerisi ise şu www.gittigidiyor.com sitesinde dolaşırken metal yada deri üzerine isim ve plaka işli anahtarlık buldum

Deri olan 10 TL
Metal olan 5 TL

bilginize arkadaşlar
 
Sweet konusunda yönetimin bi çalışması var... Hatta gömlekmi olsun sweetmi olsun diye oylamaya sunuldu diye bilyorum... Anahtarlık konusuna gelince bizim araçlarda anahtarlık nasıl olacakki?
 
çalışma olduğunu biliyorum fakat bir tasarım belirlenmemişti hala daha belki bu örnek olaiblir diye düşündüm anahtarlık resmini işyerinden image shack açılmadığı için yüklüyemiyorum ama hoş olur

her anahtarlıkta scw yazsın altında da plaka diye düşünüyorum
 
çalışma olduğunu biliyorum fakat bir tasarım belirlenmemişti hala daha belki bu örnek olaiblir diye düşündüm anahtarlık resmini işyerinden image shack açılmadığı için yüklüyemiyorum ama hoş olur

her anahtarlıkta scw yazsın altında da plaka diye düşünüyorum

www.photobucket.com dan da yukleyebilirsin ve image shackdan daha hızlı ve stabil bir site.
 
Can, gittigidiyordaki anahtarlığın tam linkini verebilirmisin..
 
Sweet veya gömlek buluşmalarda ve organizasyonlarda kullanılabilir ama anahtarlik bence kişisel bir aksesuar belirleyici olmamalı bana göre.
 
Ben anahtarlık nasıl olcak derken olmaz demek istedim bizim anahtarlara anahtarlığı takınca hem bi garip duruo hemde ya sağa yada sola yatık duruo metalin arası dar olduğu için :)
 
Artık yönetimden de ricamız şu sweet veya gömlek işine hız verilsin ve alalım artık şu scw ye özel giysilerimizi...
 
Bence anahtarlıkta plakanın yazması uygun değil ve anahtarlığa da gerek yok diye düşünüyorum......
 
Geri
Üst Alt