Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

sustalı anahtar

ultraslanonur

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
1,106
mrb aracıma ankara da sustalı anahtar yaptırcam en uygun fıyata nerde var acaba bır de fılm cektırmeyı dusunuyorm sadece goruntu amaclı yanı kalıtelı olması onemlı degıl ucuza nerde yaptırabılırım fıyatı nedır?
 
İvedik'e gidersen cam filmini yaptıracak yer çok 50-60TL ye. Sustalı anahtarın kendisi 30-40TL ama içinde ki çipi başka bir yere aktarmaları gerekirse fiyatı 100TL'den fazla olacaktır.
 
şaşmaz da 120 tl cıvarında bır rakam soylemıslerdı bana orjınal seat sustalı anahtarı ıcın..
 
ben yaptırmak istedim ama bizim anahtarlar sustalı yapılamıyormuş... yada yapamıyolar beni keklediler artık nedir ne değildir bilmiyorum açıkçası başka yere de sormadım... aynısından kopyalatmak ne kadar dedim 240 TL dedi... bende kolay gelsin dedim çıktım arkama bakmadan kaçtımm :D
 
ankara da batıkent carrefour da var alt katında anahtarcı yapyor arkdasım yaptırdı 100tl ye bızım arabalara da uyuyor sızı kandırmıslar sanırım
 
Geri
Üst Alt